Τρέμη και Πρετεντέρης, προτιμότεροι από το ρομπότ

Τρέμη και Πρετεντέρης, προτιμότεροι από το ρομπότ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με ρομπότ ετοιμάζονται να αντικαταστήσουν τους παρουσιαστές ειδήσεων στην Ιαπωνία, αλλά στην Ελλάδα δεν θα έχουν την παραμικρή τύχη.

27 Ιουνίου 2014
Τα ρομπότ θα βγάζουν και συναίσθημα, λέει, κάτι το οποίο δεν έχει η Όλγα Τρέμη, εκτός από την δεδομένη αναλγησία της όταν επιτίθεται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες που απεργούν. Τα ρομπότ τα κατασκεύασε ο Ιάπωνας καθηγητής Χιρόσι Ισιγκούρο. Ένα από αυτά μάλιστα με τη μορφή μίας έφηβης κοπέλας (καμία σχέση δηλαδή με την Όλγα) αναφέρθηκε και στις φιλοδοξίες του: «Το όνειρό μου είναι να αποκτήσω στο μέλλον τη δική μου τηλεοπτική εκπομπή. Αν ακούσετε για καμία τέτοια θέση, παρακαλώ ενημερώστε με». Στο Mega δεν έχει καμία τύχη, να το ξέρει και αμέσως θα εξηγήσουμε το γιατί. Σύμφωνα με μία έρευνα που έκανε το e-tetRadio και δέκα συνεργαζόμενες εταιρίες ερευνών απ' όλο τον κόσμο (η μία από την Αυστραλία), τόσο η Όλγα Τρέμη όσο και ο Γιάννης Πρετεντέρης (περαστικά του), είναι προτιμότεροι από τα ρομπότ. Γιατί;

\"\"
 
1)  Είναι πιο υπάκουοι στα αφεντικά τους, στους εργοδότες τους ακόμα και από ένα προγραμματισμένο ρομπότ.
2)  Γιατί ένα ρομπότ που φτιάχτηκε ώστε να αντικαταστήσει τον Μανώλη Καψή δεν κατάφερε να δουλέψει ποτέ. Λάθος στον προγραμματισμό του; 
3)  Πρέπει να είναι αντιΣΥΡΙΖΑ, κάτι που τα ρομπότ δεν μπορούν να κατανοήσουν. 
4)  Τα ρομπότ δεν καταλαβαίνουν επιπλέον γιατί πρέπει κάθε Δευτέρα να κάνουν την «Ανατροπή» μαζί με τον Μάκη Βορίδη
5)  Χώρια το γεγονός πως βραχυκυκλώνουν όταν είναι αναγκασμένα να παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις που πέφτουν, σχεδόν πάντα, έξω. 
6)  Επίσης δεν μπορούν να σηκώσουν το φρύδι όπως κάνει η Όλγα όταν κάτι δεν της αρέσει.
7)  Ούτε χασκογελάνε όπως ο Πρετεντέρης, όταν ειρωνεύεται την αντίθετη άποψη.
8)  Τα ρομπότ επίσης δεν είναι προγραμματισμένα να τρομοκρατούν τον κόσμο σε προεκλογικές περιόδους.
9)  Και δεν αποκρύπτουν ειδήσεις που κάποιοι τους είπαν πως δεν πρέπει να πουν.
10)  Τέλος, τα ρομπότ δεν ξέρουν τι είναι το «κάτω παρτάλι», κάτι που οι δημοσιογράφοι της ελληνικής τηλεόρασης γνωρίζουν πάρα πολύ καλά.