«Γεια σου και χαρά σου κυρά Ξένια Κούρτογλου»

«Γεια σου και χαρά σου κυρά Ξένια Κούρτογλου»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο «Alpha 98.9» καταγγέλλει την Bari-Focus για «κύκλωμα στις μετρήσεις ακροαματικότητας» και απειλεί με αποχώρηση.

07 Ιουλίου 2014
Μετά το «Βήμα 99.5» -παραμένει εκτός μετρήσεων ακροαματικότητας και με τις επισημάνσεις του Βασίλη Χιώτη για αναξιοπιστία της μεθόδου να ηχούν ακόμα στα αυτιά μας- άλλο ένα ενημερωτικό ραδιόφωνο οδεύει στον ίδιο δρόμο. Ο «Alpha 98.9». Την περασμένη Πέμπτη, ο διευθυντής του σταθμού Δήμος Βερύκιος, βγήκε (απευθείας από το ραδιοφωνικό στούντιο) στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, στην τηλεόραση του Alpha (http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/happyday/webtv/happy-day-030714 δείτε από το 57:51 και μετά) καταγγέλλοντας και αυτός με τη σειρά του την Focus και την Ξένια Κούρτογλου. «Υπάρχει κύκλωμα γύρω από τις μετρήσεις που υποβαθμίζει τον Alpha 98.9 σε σχέση με την τηλεόραση του Alpha», δήλωσε. Ένα κύκλωμα που απαξιώνει την καλή δουλειά (όπως είπε) που γίνεται εκεί από «ταπεινούς δουλευταράδες», υποβαθμίζοντας έτσι το ραδιοφωνικό τους προϊόν. Συνεχίζοντας μάλιστα, εισηγήθηκε on air στον πρόεδρο του ομίλου DEMCO και ιδιοκτήτη του «Alpha 98.9», Δημήτρη Κοντομηνά, την αποχώρησή τους από τις μετρήσεις. «Τέρμα η κλεψιά και η αδικία» κραύγασε στο τέλος, στέλνοντας τους χαιρετισμούς του στην διευθύνουσα σύμβουλο της Focus: «Γεια σου και χαρά σου κυρά Ξένια Κούρτογλου» έλεγε με το γνωστό του, όχι και τόσο ευγενικό, στυλ. 
 
 
Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Alpha, στις τελευταίες ακροαματικότητες του Ιουνίου, εμφανίζεται 27ος ανάμεσα σε 29 ραδιοσταθμούς με ποσοστό μόλις 2,3%. Στα αστάθμιστα δείγματα κινείται συνήθως ανάμεσα στις 20 με 30 αναφορές, πολύ πιο κάτω από τους άμεσους ανταγωνιστές του, τον «Real FM», τον «ΣΚΑΪ 100.3» και τον «105.5 Στο Κόκκινο». Υπενθυμίζουμε ότι εκτός μετρήσεων είναι οι «Βήμα 99.5», «Flash 96» (υπολειτουργεί) και όλα τα δημόσια και δημοτικά ενημερωτικά ραδιόφωνα.

Απαραίτητη σημείωση: πολλοί αμφισβητούν την αξιοπιστία των μετρήσεων ακροαματικότητας, τόσα χρόνια στο e-tetRadio έχουμε ακούσει πάρα πολλά, ουδείς ωστόσο έφερε, ποτέ, κάποιο στοιχείο.