Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις...

Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις...
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Κι αν είμαι ροκ, μην με φοβάσαι» τραγουδάει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και μας κάνει εντύπωση πως και δεν συμμετέχει στο φετινό Rockwave Festival, μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τον Γιάννη Χαρούλη. Ίσως επειδή είναι... ροκ ο Βασίλης-ζούμε για να σε ακούμε-Παπακωνσταντίνου, ενώ το Rockwave 2014, μόνο ροκ δεν το λες. 

07 Ιουλίου 2014
Και δεν έχει και μεγάλα ξένα ονόματα στο line up του να παρουσιάσει, πρόκειται δίχως αμφιβολία για το πιο φτωχό Rockwave των τελευταίων ετών. Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις... Θα μπορούσε να είχε μετεξελιχθεί αφού δεν του βγαίνει πια, να γίνει ένα River Party της Νότιας Ελλάδας και να κρατήσει και την ιστορία του ζωντανή. Τέλος πάντων, δεν είναι δική μας δουλειά... 
 
Αλλάζει όνομα το Rockwave, γίνεται Entexnowave;
 
Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Ιουλίου λοιπόν στο «Terra Vibe Park», στη Μαλακάσα. «Ήταν αδιανόητο να σκεφτείς τα πρώτα εκείνα χρόνια ότι θα μπορούσαμε κάποια στιγμή να δούμε τόσα πολλά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, μαζί, σε ένα φεστιβάλ», δήλωσε ο Νίκος Λώρης της Didi Music στη συνέντευξη Τύπου κι έχει δίκιο για τα... πρώτα εκείνα χρόνια. Τώρα, ας αρκεστούμε στον Eric Burdon και στους Godfathers. Ξεπερασμένοι και οι δύο. Την πρώτη ημέρα παίζουν αυτοί με τη διπλανή σκηνή να καταλαμβάνεται από Active Member, Νικήτα Κλιντ Moriginal & Fleck, Rodney P & Dj Skitz, Razastarr, Βαβυλώνα και άλλους της ελληνικής χιπ-χοπ σκηνής που βλέπουμε κάθε τόσο και λιγάκι στην Αθήνα χωρίς να χρειάζεται να τρέχουμε στη Μαλακάσα. Το Σάββατο βέβαια είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα, αξίζει ο πρωτοπόρος Woodkid και οι Calexico, με το mariachi στυλάκι τους. Στα πολύ θετικά του Rockwave οι dj's του (τις μεταμεσονύκτιες ώρες όμως, να δούμε πως θα επιστρέψουμε μετά), o Roni Size, ο Timo Maas και οι Booka Shade
 
Για το Terra Vibe τα έχουμε πει αρκετές φορές, έχει τα θετικά του (πανέμορφος χώρος, καταπράσινος, στο δάσος, ιδανικός για φεστιβάλ) και τα αρνητικά του (χωρίς πολλά πάρκινγκ, περπάτημα χιλιομέτρων όταν έχει κόσμο, απόσταση μέχρι τη Μαλακάσα, διόδια, βενζίνες, έξοδα). Θα υπάρχουν πάντως κάποια λεωφορεία να κάνουν τη διαδρομή Αθήνα - Μαλακάσα. Και τα εισιτήρια είναι φθηνά. Τα μονοήμερα κοστίζουν 18 ευρώ μέχρις εξαντλήσεώς τους, μετά η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 20 ευρώ. Η τιμή του διήμερου εισιτηρίου είναι στα 30 ευρώ.
 
Θα έχει και μια προσφορά: επειδή το φεστιβάλ κλείνει φέτος 19 χρόνια, όσοι δεκαεννιάχρονοι γεννήθηκαν τις ημέρες που διεξήχθη το πρώτο Rockwave (12, 13, 14 Ιουλίου 1996) θα πάρουν δωρεάν εισιτήρια. Μεγάλη προσφορά, τι να σας λέω τώρα, μπορεί και να αφορά τρία-τέσσερα άτομα όλα κι όλα.