Μας λείπουν από το δημοτικό ραδιόφωνο

Μας λείπουν από το δημοτικό ραδιόφωνο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ηλίας Κανέλλης των ΝΕΩΝ και ο Στέφανος Κασιμάτης της Καθημερινής. Η Άννα Παναγιωταρέα. Και ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Όλοι τους με εκπομπές στον «Αθήνα 9.84» 

09 Ιουλίου 2014
Δεν θυμάμαι πότε κατέφθασαν οι Κανέλλης-Κασιμάτης στο Γκάζι, ποιος δήμαρχος ήταν τότε, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νικήτας Κακλαμάνης ή κάποιος άλλος. Και τι σημασία έχει άλλωστε; Έκανε μία καλή εκπομπή στο δημοτικό ραδιόφωνο το ντουέτο, κάθε μεσημέρι 12 με 1 (παραιτήθηκαν από μόνοι τους, όταν άρχισε η εκκαθάριση επί Τάκη Καμπύλη). Δεν ξέρω πόσα (πολλά;) χρήματα έπαιρναν, δεν μας αφορά άλλωστε (ή, όχι;), δεν ήταν δα και η Άννα Παναγιωταρέα με τις κάποιες χιλιάδες ευρώ τον μήνα, ούτε καν ο Κωνσταντίνος Ζούλας της Καθημερινής (νεοφιλελεύθερος επίσης, αλλά φλερτάρει συχνά-πυκνά με τη... Δημόσια δημοσιογραφία) με μία αντιστοίχου ύψους αμοιβή. Όλοι τους έκαναν εκπομπή σε δημόσια ΜΜΕ. Αχ, το δημοτικό ραδιοφωνάκι της Αθήνας μας με τα τεράστια οικονομικά ανοίγματά του. Πως να δημιουργήθηκαν άραγε; 

Και να πεις πως δεν τα έγραφε στο Protagon, ο Ηλίας Κανέλλης; Από τον Δεκέμβριο του 2009 κιόλας: «Για όλο αυτό το χάλι, φταίει το εκτεταμένο δημόσιο, που υπονομεύει την ανάπτυξη, προσδένοντάς τη στο άρμα του τεράστιου, αδηφάγου, δυσκίνητου και κοινωνικά άδικου κράτους (και όλων των παραφυάδων του: ΔΕΚΟ, επιχειρήσεων διαφόρων βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης κ.λ.π.)». Υποθέτω πως θα εξαιρεί τα δημοτικά ραδιόφωνα από τους διάφορους βαθμούς τοπικής αυτοδιοίκησης που υπονομεύουν την ανάπτυξη ο κ.Κανέλλης... Αχ αυτοί οι κήνσορες της φιλελεύθερης ιδεολογίας που έκαναν εκπομπές σε δημόσιο ΜΜΕ, στον «Αθήνα 9.84».

Ο Ηλίας Κανέλλης διευθυντής σύνταξης επίσης και στο περιοδικό που εκδίδει το Φεστιβάλ Αθηνών, το «εφ». Άλλη μία καλή (δημόσια, αν δεν κάνω λάθος) θέση για τον δημοσιογράφο των «ΝΕΩΝ», ναι αυτόν που δηλώνει αλλεργικός με το αδηφάγο... Δημόσιο.    
 
Και όπως διαβάζουμε και στις typologies.gr για κάποιους δημοσιογράφους της Καθημερινής, «την ίδια ώρα που καθυβρίζουν το δημόσιο, ξεχνούν π.χ. πως είχαν εκπομπές στον Αθήνα 984, όταν έβαζαν κόσμο και από το παράθυρο! Άλλοι πάλι δεν θυμούνται, πως λάμβαναν από την ΕΡΤ υπέρογκες αμοιβές, μαζί με τους πατεράδες τους και τους θείους τους». Ποιους να εννοεί άραγε το έγκυρο κι ενημερωμένο αυτό site; 

Μας λείπουν από το δημοτικό ραδιόφωνο ο κ.Κασιμάτης και η κα Παναγιωταρέα... Μας λείπουν ειλικρινά.