Δεν φταίει η μουσική, το Rockwave είναι που φταίει...

Δεν φταίει η μουσική, το Rockwave είναι που φταίει...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τις ίδιες ημέρες που εμείς βλέπαμε τον Γιάννη Χαρούλη, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τους Godfathers και τον Eric Burdon, στην Πορτογαλία, στη Λισαβόνα, έστηναν ένα πραγματικό φεστιβάλ.

15 Ιουλίου 2014
Στην πτωχευμένη επίσης Πορτογαλία, δεν θέλω και δεν κάνω φυσικά τη σύγκριση με καμία Αγγλία, Γαλλία ή Γερμανία. Όχι, με την Πορτογαλία την κάνω που είναι ίδια με εμάς (απλώς, πιο κοντά στην Ευρώπη και αυτό δεν το παραβλέπω, αποτελεί τεράστιο ατού στις μετακλήσεις καλλιτεχνών). Το «Optimus Alive» λοιπόν, στις 11, 12 και 13 Ιουλίου, το Σαββατοκύριακο του Rockwave δηλαδή, με ονόματα στο line up του όπως οι Black Keys, Arctic Monkeys, Libertines, Elbow, MGMT, Bastille, Lumineers, Interpol, Imagine Dragons, Parov Stelar κι ένα σωρό ακόμα. Μέσα στη Λισαβόνα πραγματοποιείται το φεστιβάλ (δεν χρειάζεται να τρέχεις στους αγρούς) και με εισιτήριο τριημέρου στα 90 ευρώ ή στα 104 ευρώ αν ήθελες και να κατασκηνώσεις μαζί. Πολύ οικονομικά. 
 
Η σύγκριση είναι καταλυτική. Καταλαβαίνετε κι εσείς πολύ καλά πως το πρόβλημα είναι δικό μας, δεν είναι των... άλλων. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει η μουσική, το Rockwave είναι που φταίει...