Ταρίφα: Τρεις χιλιάδες ευρώ, μόνο, τα ομοφοβικά σχόλια

Ταρίφα: Τρεις χιλιάδες ευρώ, μόνο, τα ομοφοβικά σχόλια
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τζάμπα πράμα. Το ΕΣΡ με μία ποινή-χάδι, επιβράβευσε τον Δήμο Βερύκιο για τα ομοφοβικά και ρατσιστικά του σχόλια ενάντια στον Αύγουστο Κορτώ.

15 Ιουλίου 2014
Μόλις 3.000 ευρώ το πρόστιμο λοιπόν με κάποια από τα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής να μειοψηφούν μάλιστα, ζητώντας, να γίνει στον εκλεκτό συνάδελφο μία απλή σύσταση. Πάλι καλά που δεν ζήτησαν να τιμηθεί με έπαινο ο Δήμος Βερύκιος, για όσα έλεγε στην περιβόητη εκπομπή. Για το «Αυγουστίνα», για το «ο Κορτώ είναι Κουστώ και κάνει εξερευνήσεις», για τη «μειονότητα των gay που κυριαρχούν», για το «ήθελε και το δαχτυλάκι», για το «παρθενόπη» και άλλα αντίστοιχα, υψηλού επιπέδου και ήθους. 
 
Οι καταγγελίες προς το ΕΣΡ από ιδιώτες ήταν πάκος ολόκληρος στο γραφείο του προέδρου, κ. Ιωάννη Λασκαρίδη. Δεκάδες σίγουρα, πάνω από εκατό. Σπάνια μία ραδιοφωνική εκπομπή συγκεντρώνει τόσα πολλά πυρά από ακροατές. Ο «Alpha 98.9» κατέθεσε υπόμνημα στο ΕΣΡ και αντί να ζητήσει ένα απλό συγγνώμη, έκανε λόγο για μία εκπομπή «ιδιαιτέρου ύφους», η οποία «έχει κερδίσει την εκτίμηση των ακροατών και αποτελεί σημείο αναφοράς για το ελληνικό ραδιόφωνο». Σε αυτό το τελευταίο νομίζω πως θα συμφωνούμε όλοι.  
 
Το ακόμα πιο εξωφρενικό είναι που το ΕΣΡ τιμώρησε τον Δήμο Βερύκιο για «ζητήματα γλώσσας» και «έλλειψη ευπρέπειας λόγου». Όχι για όλα όσα υποκρύπτονται πίσω από ανάλογα σχόλια αλλά για το αν είπε «ρε» και αν μίλησε λίγο άγρια στο μικρόφωνο...