Δύο διευθυντές του Λάμψη 92.3 ανοίγουν την... καρδιά τους

Δύο διευθυντές του Λάμψη 92.3 ανοίγουν την... καρδιά τους
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ερωτεύθηκα αλλά δεν αγάπησα... Προσπάθησα, πίεσα τον εαυτό μου, αλλά πάλι τίποτα... Όταν χάθηκε και η σπίθα του έρωτα, κατάλαβα ότι... the end is near, and so i face the final curtain...»

20 Ιουλίου 2014
Αφού αποχαιρέτησε τους ακροατές του on air ο Μάκης Πουνέντης έγραψε και το παραπάνω κειμενάκι στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανεβάζοντας μαζί  το My Way του Frank Sinatra. O Μάκης Πουνέντης ως γνωστόν αποχώρησε μετά από ενάμιση χρόνο, από την διεύθυνση του Λάμψη 92.3 (ΕΔΩ), λόγω διαφωνιών με τον γενικό διευθυντή των ραδιοφώνων των Αττικών Εκδόσεων, Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Η δε εκπομπή του, έγινε σχεδόν αμέσως παρελθόν, και από το site του Λάμψη 92.3. Τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα πάντως, δεν είναι ξεκάθαρα ακόμα - υπενθυμίζουμε, ότι ο Μάκης Πουνέντης είχε κάνει ένα πέρασμα και από τον Orange 93.2, ως διευθυντής. 
 
Εν τω μεταξύ, ο επί δεκαετίας πρώην διευθυντής του Λάμψη 92.3, Δημήτρης Ψεματίκας, ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ένα... αινιγματικό status, λέγοντας το εξής: «Το να βλέπεις κάτι που έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου να παίρνει την κάτω βόλτα δεν μπορεί παρά να σε κάνει να λυπάσαι...»