Καινούργιο «Fresh Radio» στους 95.8 FM

Καινούργιο «Fresh Radio» στους 95.8 FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τόσο... fresh που (θα) παίζει λαϊκο-ποπ άσματα! Παντελή Παντελίδη και Πάολα.

18 Αυγούστου 2014
Ένα νέο ραδιόφωνο, εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στα FM της Αθήνας. Και όχι, δεν άλλαξε προφίλ μια από τις γνωστές συχνότητες. Στους 95.8 λοιπόν, «σφήνα» στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ και τον «Flash 96», στην μπάντα, εκπέμπει πλέον ο «Fresh Radio» - καμία σχέση με τον πάλαι ποτέ Fresh 88.6 του ομίλου Γιαννίκου. Με αρκετά προβλήματα προς το παρόν μια και το σήμα του κόβεται συχνά πυκνά. Ο (πειρατικός, σημειωτέον μια και δεν διαθέτει άδεια) ραδιοσταθμός παίζει ελληνικές pop mainstream επιτυχίες, στα πρότυπα του Ρυθμού, του Sfera, του Δρόμος FM και του Λάμψη. Τόσο fresh που λέτε, πιο fresh δεν γίνεται...

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, «κέφι, διασκέδαση και οι μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες αποτελούν τα όπλα του επιχειρηματία κ. Σαράντου που βρίσκεται στο "τιμόνι" του σταθμού έχοντας στο πλευρό του την πιο έμπειρη και δυνατή ομάδα από επαγγελματίες που υπηρετούν χρόνια το χώρο του ραδιοφώνου και με τις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη τους για το πιο άμεσο Μέσο σκοπεύουν να δώσουν "φρεσκάδα" στα αθηναϊκά ραδιόφωνα».
 
Ιδού και το site του, το www.958fresh.tk Εδώ βρήκαμε και ανταπόκριση από τη συναυλία του Παντελή Παντελίδη στην Καλαμάτα. Ενθουσιάστηκε το «Fresh Radio 95.8». Ιδού (η ορθογραφία δική τους, παρακαλώ): «Δεν είχε καταφέρει να επισκεφτεί ποτέ πριν την Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα ο αγαπημένος καλλιτέχνης και ο κόσμος τον περίμενε με μεγάλη ανυπομονυσία!».