Η Νατάσσα Μποφίλιου στα αζήτητα του ραδιοφώνου

Η Νατάσσα Μποφίλιου στα αζήτητα του ραδιοφώνου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πως γίνεται να κάνει απανωτά sold out στις συναυλίες και όμως τα τραγούδια της να μην ακούγονται στα εγχώρια FM;

29 Αυγούστου 2014
Το άκουσα στον Γιάννη Πετρίδη και το μεταφέρω κι εδώ, σημειώστε το, η Νατάσσα θα βρίσκεται το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Βήμα 99.5», 1 με 2, καλεσμένη του Νίκου Θρασυβούλου. Η Μποφίλιου λοιπόν παίζει την Τρίτη στην Τεχνόπολη - η φωτογραφία είναι του Γιάννη Μαργκετουσάκη. Κι επειδή η κίνηση για τα εισιτήρια είναι μεγάλη, οι διοργανωτές πρόσθεσαν κι άλλη μέρα, την Τετάρτη. Η Τρίτη έγινε sold out ήδη. «Λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων για τη συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, μία ακόμη εμφάνιση της δημοφιλούς ερμηνεύτριας προστίθεται στον ίδιο χώρο, την επόμενη μέρα, Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου» λέει η σχετική ανακοίνωση. Πανικός. 
 
Ε, λοιπόν, η Νατάσσα Μποφίλιου στο ελληνικό ραδιόφωνο βρίσκεται στα αζήτητα. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του Media Inspector το 1ο της κομμάτι που συναντάμε στο chart της IFPI είναι το «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει» και βρίσκεται στο Νο 679! Το δεύτερο τραγούδι της είναι το «Δεμένη» στο 966. Όσο για το airplay, ακόμα πιο τραγικά, δεν τη βρίσκουμε καν μέσα στα 1500 πρώτα! Απίστευτο... Και πότε, ε; Τις μέρες που κάνει sold out τις αθηναϊκές της συναυλίες.

Μία στρεβλή κατάσταση που μόνο στην Ελλάδα παρατηρείται. Δείτε λόγου χάριν τι θα συμβεί στο βρετανικό chart με την Kate Bush την άλλη εβδομάδα μετά τη συναυλία που έδωσε στο Hammersmith Apollo, την Τρίτη το βράδυ. Πόσο θα έχουν εκτοξευθεί οι πωλήσεις των δίσκων της και πόσο θα έχουν ανέβει στο βρετανικό airplay τα τραγούδια της. Μόνο εμείς είμαστε προφανώς οι... ξεχωριστοί.