Τόσο γελοίο που δεν είναι καν επικίνδυνο

Τόσο γελοίο που δεν είναι καν επικίνδυνο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το «ξέπλυμα» του Star στη Χρυσή Αυγή είναι παροιμιώδες. Αλλά το ρεπορτάζ τους είναι τόσο για... γέλια ώστε να μην είναι καν για... κλάματα.

30 Αυγούστου 2014
Εκτός κι αν το κάνουν επίτηδες για να τους εκθέσουν. Αν ναι, τότε υποκλινόμαστε, δεν διανοηθήκαμε καν να το σκεφτούμε. Αντιγράφουμε λοιπόν αποσπάσματα από το ρεπορτάζ του σταθμού για την ορκωμοσία Κασιδιάρη και Ουρανίας Μιχαλολιάκου. Όλα όσα γράφουμε παρακάτω είναι πραγματικά όσο κι αν σας φανούν απίστευτα! Ιδού, λοιπόν, με τίτλο «Σαν σταρ του σινεμά η Ουρανία: Το κόκκινο κραγιόν και οι γόβες της σάρωσαν»:
 
---) Ούτε το trendy γυαλί ηλίου του Ηλία Κασιδιάρη, ούτε η «πόρτα» στον Παναγιώταρο κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις, όταν στο σημείο «έσκασε μύτη»η κόρη του προφυλακισμένου γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής  Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία όλα τα φλας έπεσαν πάνω της!
---) Φορώντας το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και ασορτί γόβες, με μαύρη κλος φούστα (κάτω από το γόνατο) και μπλουζάκι με τη ρίγα της ζέβρας η Ουρανία Μιχαλολιάκου μαγνήτισε όλα τα βλέμματα όχι μόνο για τις αγκαλιές και τις γλυκές ματιές αγάπης στον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη αλλά και για τις στυλιστικές της επιλογές.
---) Τρίχα δεν πέταγε πάνω της! Τα μαλλιά της ήταν ολόισια, φρεσκοβαμμένα με αφέλειες και πλεξουδάκι στεφανάκι, που ήταν και πολύ «in» φέτος το καλοκαίρι!
---) Για να προστατέψει αυχένα, πλατούλα και μέση από τα κλιματιστικά και τα ρεύματα φόρεσε λευκή φθινοπωρινή ζακετούλα, ολοκληρώνοντας έτσι το συνολάκι!

To Star προσπαθεί να... «ξεπλύνει» τη Χρυσή Αυγή αλλά ούτε γι' αυτό δεν είναι ικανό...