Love Radio χωρίς τον Νίκο Γκαραβέλα πια

Love Radio χωρίς τον Νίκο Γκαραβέλα πια
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Αναγκάζομαι να αποχωρήσω από το ραδιοφωνικό σταθμό Love Radio 97,5... Προς διατήρηση της ανθρώπινης και επαγγελματικής μου αξιοπρέπειας» έγραψε ο γνωστός παραγωγός στο προφίλ του στο facebook. 

09 Σεπτεμβρίου 2014
Ήταν μία από τις σημαίνουσες μορφές του σταθμού, σήμα κατατεθέν, από τους πιο παλιούς και πολύ καλούς παραγωγούς του. Ο Νίκος Γκαραβέλας, από τους μεγαλύτερους γνώστες της country music στην Ελλάδα. Αλλά αποχώρησε από τη συχνότητα, για τη διατήρηση, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, «της ανθρώπινης και επαγγελματικής μου αξιοπρέπειας». Ζητήσαμε από τον Νίκο Γκαραβέλα να μας διευκρινίσει ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι αξιοπρέπειας που τον οδήγησαν προς την έξοδο, αλλά δεν ήθελε να απαντήσει διεξοδικά. Τον ρωτήσαμε αν είναι οικονομικό το ζήτημα, αν υπήρχαν ζητήματα με την καταβολή της μισθοδοσίας, αλλά δεν επεκτάθηκε. «Υπηρετώ το ραδιόφωνο πολλά χρόνια και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον» μας είπε. «Ήμουν στο Love Radio από το 1997, από το ξεκίνημά του. Όλα έχουν ένα τέλος είτε άδοξο είτε δοξασμένο, ο κόσμος είναι αυτός που το κρίνει στο τέλος. Να ευχαριστήσω τους φίλους μου, έλαβα περισσότερα από 1000 μηνύματα μέσα σε δύο ώρες».

\"\"Απευθυνθήκαμε και στο «Love Radio 97.5». «Εξαφανίστηκε, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα, ούτε ένα μήνυμα δεν μας έστειλε. Δεν μας είπε καν το λόγο της αποχώρησής του. Ο ραδιοσταθμός τον περίμενε για να οργανώσει την καμπάνια από αρχές Σεπτέμβρη και αυτός ήταν εξαφανισμένος. Είχε πέσει και η ακροαματικότητα στην εκπομπή του, πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τα ποσοστά ολόκληρου του Love». Από το σταθμό μας σημείωσαν και κάποια στοιχεία που, όπως είπαν, τα διαπίστωναν κάθε βράδυ όλοι οι ακροατές του. «Επί πολλά χρόνια προμοτάριζε ένα καφέ-μπαρ που έχει στο Παγκράτι, το Onokio. Επίσης διαφήμιζε σεμινάρια που έκανε με το ΙΕΚ Δομή όπως και διάφορα μαγαζιά στα οποία έπαιζε μουσική χωρίς να ενημερώνει καν το σταθμό. Μέχρι και το Δήμαρχο Ραφήνα έφερε για προεκλογική κουβέντα, κάτι αδιανόητο για μουσικό ραδιόφωνο».
  -Υπήρχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ σας; Πληρωνόταν κανονικά;
«Έπαιρνε κάποια χρήματα κάθε μήνα, μειωμένα βέβαια σε σχέση με το παρελθόν. Ήταν και τα έσοδά μας πεσμένα». 
 
«Τέλος εποχής!» έγραψε (στο facebook, που αλλού;) και ο Τάσος Τρύφωνος, παλιός διευθυντής του «Love Radio». Και συνέχισε: «Όμως, μπορούν να σε ακούν στο Love Fm Cyprus μέσα από το www.lovefm.com.cy κάθε βράδυ 10 με 12. Αν είστε Κύπρο στις συχνότητες 100.7, 88.7 για Λεμεσό και 108.0 για Λευκωσία. Εδώ σε αγαπάμε πολύ».

update
Το Love Radio πριν από λίγη ώρα ανέβασε στη σελίδα του στο facebook το παρακάτω post:
«Το Love Radio 97,5 Athens ευχαριστεί θερμά τον Νίκο Γκαραβέλα για τα 17 εξαιρετικά χρόνια που ήταν κοντά μας και του εύχεται το καλύτερο για τη συνέχεια».