Νέο ραδιόφωνο με παλιοκαιρισμένα υλικά

Νέο ραδιόφωνο με παλιοκαιρισμένα υλικά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την έκπληξη στο δίδυμο Ανδρέα Παπαδόπουλου και Γρηγόρη Ψαριανού στα «Παραπολιτικά 90.1» την κάνει αυτός που δεν περιμέναμε.

11 Σεπτεμβρίου 2014
\"\"

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ναι. Έχει ρυθμό, ωραία φωνή, μιλάει σωστά ελληνικά, παίζει καλό ραδιοφωνικό παιχνίδι. Δεν ξέρω αν έκανε ραδιόφωνο παλιότερα, δεν τον θυμάμαι κάπου για να είμαι ειλικρινής (στον «105.5 Στο Κόκκινο» μήπως;), δείχνει πάντως να το... έχει. Θα ήταν καλός και σε μία αμιγώς δημοσιογραφική εκπομπή και όχι σε ένα talk show σαν αυτό που γίνεται τώρα, κάθε μεσημέρι, 12 με 1, στο ραδιοσταθμό των «Παραπολιτικών». Το κερδίζει το ματσάκι ο Ανδρέας Παπαδόπουλος από τα αποδυτήρια.
update: Έκανε εκπομπή στον «Κόκκινο», είχε το magazino, ήταν και στον «Αθήνα 9.84», βοηθός παραγωγής στον Βασίλη Πάικο. 
 
Αυτός που μοιάζει με βαρίδι, προς το παρόν τουλάχιστον, είναι ο Γρηγόρης Ψαριανός. Δείχνει παρωχημένος, ακούγεται σαν μία φωνή του μακρινού παρελθόντος, χωρίς έμπνευση και μπρίο. Προφανώς η μακρά απουσία του από τα ραδιοφωνικά μικρόφωνα τον έχει επηρεάσει. Και τον θυμάμαι και σε μία ακόμα προσπάθεια επαναφοράς που επιχείρησε πριν από κάποια χρόνια, στον τότε «ΑΝΤ1 97.2». Έκανε εκπομπή για λίγο διάστημα, κάποιες εβδομάδες ή μήνες μόνο και γνώρισε τόση μεγάλη επιτυχία που... τον έκοψαν. Χρειάζεται ανανέωση, το θέμα είναι αν μπορεί... Οι μεταλλαγμένοι λογίζονται αλλιώς, βλέπετε.
Δύο ακόμα δίδυμα στα «Παραπολιτικά 90.1»: Γιάννης Κουρτάκης και Παναγιώτης Τζένος το πρώτο, κάθε πρωί 10 με 12. Ένας ραδιοφωνικός καφές που ακούγεται με περισσό ενδιαφέρον. Πράγματι.
Και, το δεύτερο, Νανά Παλαιτσάκη με Θέμη Μάλλη τα μεσημέρια. Χειρότερο, δεν υπάρχει. Κάνουν εκπομπή τώρα στη θέση των Γιώργου Λιάγκα και Ευγενίας Μανωλίδου (άλλοι, αυτοί, δεν έχουμε... σωσμό μου φαίνεται) και όχι μόνο δεν ακούγονται αλλά πετάς και το ραδιόφωνο από το παράθυρο. Εκτός κι αν τους αντιμετωπίσεις σαν ραδιοφωνικά ξωτικά, σαν παραδείσια πουλιά των FM. Έτσι, ναι, αξίζει να συντονιστούμε και να απολαύσουμε...