Πολιτικοί σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού

Πολιτικοί σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αφού λοιπόν τα κυριακάτικα έντυπα μας τάισαν με πλούσιο φωτορεπορτάζ για το πού έκαναν διακοπές και με ποιες υπάρξεις στο πλευρό τους οι Κωστής Χατζηδάκης και Σίμος Κεδίκογλου (διεθνές τζετ-σετ!), έρχονται τώρα τα ραδιόφωνα και προσφέρουν εκπομπές σε πολιτικούς. 

13 Σεπτεμβρίου 2014
Σκεφτείτε την παρακμή μας: το νέο life style είναι οι πολιτικοί μας! Δεν είναι νέα μόδα, βέβαια, είναι παλιά -από τότε που ο Μίμης Ανδρουλάκης έδινε τα ρέστα του κάθε Παρασκευή στον Flash 96. Αλλά μην προχωρήσουμε τώρα σε συγκρίσεις με το παρελθόν, θα είναι συντριπτικές για τους σύγχρονους πολιτικούς. Εκπομπές με πολιτικούς στα αθηναϊκά ραδιόφωνα λοιπόν, όπως τις παρουσιάσαμε, όχι όλες στο έντυπο τετΡΑΔΙΟ, της Εφημερίδας των Συντακτών. Κάποιοι από αυτούς είναι βέβαια δημοσιογράφοι, λογικό και αναμενόμενο. 
 
Λιάνα Κανέλλη, «Real 97.8», κάθε Παρασκευή 3 και μισή με 5 το απόγευμα 
Εκπομπή ακριβώς δεν τη λες, ένας μονόλογος με πολλές κορόνες θρησκευτικού (μία είναι η θρησκεία!) περιεχομένου είναι. Ξεχειλίζει η μαγκιά, όχι η κακώς εννοούμενη όμως. Ισως και ο θυμός. 

Νικήτας Κακλαμάνης, «Alpha 98.9», κάθε Κυριακή
Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα κάτι σχετικό από το σταθμό, το έγραψε όμως ο διευθυντής του Σπύρος Χαριτάτος στο facebook. Αναμένουμε να ακούσουμε. 
Νικήτας Κακλαμάνης
Αλέκος Αλαβάνος, «Alpha 98.9», κάθε Παρασκευή 11 με 12 
Ο καθείς με την πραμάτεια του και ο ραδιοσταθμός φαίνεται να διαλέγει από το κάτω ράφι της πολιτικής. Ως προς τα ποσοστά, εννοούμε, στις... εκλογές. 
 
Φαήλος Κρανιδιώτης, «Alpha 98.9», κάθε Πέμπτη 11 με 12 
Θα απαντά και στις ερωτήσεις των ακροατών -να προβλέψουμε on air τσακωμούς; 
 
Γρηγόρης Ψαριανός και Ανδρέας Παπαδόπουλος, «Παραπολιτικά 90.1», καθημερινά 12 με 1 
Ξεκίνησαν τη Δευτέρα και ο Ψαριανός ακούγεται όπως παλιά, σαν να μην πέρασε μια μέρα, 10 χρόνια πίσω. Ο Παπαδόπουλος παρουσιάζεται καλός στα ραδιοφωνικά του καθήκοντα. Φαίνεται να το κατέχει το σπορ... 
 
Θόδωρος Πάγκαλος, «Βήμα 99.5», κάθε Τρίτη 10 με 11 
Όταν είναι σε έξαρση, λέει τόσα πολλά ακραία πράγματα που γίνονται θέματα. Την Τρίτη αυτοπροτάθηκε, σχεδόν, για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αλλά, πείτε μας ειλικρινά, θέλεις να λέγεσαι ραδιόφωνο σύγχρονο και βάζεις στο πρόγραμμά σου έναν συνταξιούχο πολιτικό, που αντιπροσωπεύει ό,τι πιο παρωχημένο στην πολιτική και συγκεντρώνει τη χλεύη του περισσότερου κόσμου; Σχήμα οξύμωρο. 
 
Πέτρος Τατσόπουλος, «Βήμα 99.5», κάθε Πέμπτη 10 με 11 
Μαζί με τον Βασίλη Χιώτη παρουσιάζουν ένα ραδιοφωνικό προϊόν που δεν είναι και το πλέον ελκυστικό του κόσμου. Να τα λέμε αυτά. 
 
* Ο Αδωνις Γεωργιάδης δεν έχει δική του εκπομπή σε κάποιο ραδιόφωνο, αλλά τον έχει φιλοξενήσει τόσες πολλές φορές ο Αρης Πορτοσάλτε (είχαμε μετρήσει 18-20 μέσα σε ένα τρίμηνο μόνο), οπότε είναι σαν να έχει.