Θέλουν να «κόψουν» τον Μενέλαο Καραμαγγιώλη (update: Η απάντηση της ραδιοφωνίας της ΝΕΡΙΤ)

Θέλουν να «κόψουν» τον Μενέλαο Καραμαγγιώλη (update: Η απάντηση της ραδιοφωνίας της ΝΕΡΙΤ)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκτός από κλειστές τελετές στο «Τρίτο Πρόγραμμα» ώστε να γιορτάζουν μόνοι τους τα 60 χρόνια του σταθμού, ξέρουν να κάνουν τίποτε άλλο;  

21 Σεπτεμβρίου 2014
Μια φορά πήγαν να σταματήσουν την εκπομπή του Μενέλαου Καραμαγγιώλη στο «Τρίτο Πρόγραμμα» κι έγινε διαδήλωση έξω από την ΕΡΤ. Μπορεί να μαζεύτηκαν και 500 άτομα στην Αγία Παρασκευή. Άλλες εποχές τότε, σύμφωνοι, πιο ραδιοφωνικές. Κάτι ακούω λοιπόν, μαθαίνω πως ετοιμάζονται σε αυτή την διαβόητη ΝΕΡΙΤ που τίποτε δεν είναι σωστά καμωμένο, να κόψουν την εκπομπή του Καραμαγγιώλη - κάθε Κυριακή απόγευμα ακούγεται, στις 6 (η φωτογραφία προέρχεται από το www.beautifulminds.gr). Είναι δυνατόν; Διαθέτουν τέτοιες πολυτέλειες εκεί; Έχεις ραδιόφωνο, ανήκει ο Μενέλαος στο δυναμικό του κι εσύ προσανατολίζεσαι στην εκδίωξή του; Συγγνώμη αλλά τότε το ραδιοφωνικό σου κριτήριο είναι ανύπαρκτο. Θα θέλαμε μία απάντηση από τη ΝΕΡΙΤ, ισχύει αυτό που γράφουμε; Θα το προχωρήσουν; Και μην βγουν να το διαψεύσουν, το σταμάτημα του Μενέλαου Καραμαγγιώλη (όπως και κάποιων εκπομπών λόγου στο «Τρίτο») έχει ήδη πέσει ως πρόταση στο τραπέζι. 

Το «Τρίτο Πρόγραμμα» το οποίο, υπενθυμίζουμε, ξεκίνησε σαν... αυτοδιαχειριζόμενο (με πενταμελή επιτροπή, με όλη την ομάδα των παραγωγών που είχε στην ΕΡΤ κτλ) και πάει να γίνει μέρος του μορφώματος (μορφωματάκι δηλαδή)... 


update: Η απάντηση της ραδιοφωνίας της ΝΕΡΙΤ

Αγαπητό e-tetradio
\"\"Μόνο κάποιος ραδιοφωνικά άσχετος και πολιτισμικά υπανάπτυκτος θα μπορούσε να σκεφθεί να κόψει την εκπομπή του Μενέλαου Καραμαγγιώλη από το Τρίτο Πρόγραμμα.
Ως Yπεύθυνος Rαδιοφωνίας της ΝΕΡΙΤ και έχων τον τελικό λόγο για τα προγράμματα όλων των ραδιοφώνων της, σε διαβεβαιώνω πως σε κανέναν «τραπέζι» -με δική μου συμμετοχή- δεν έχει πέσει μια τέτοια -απίθανη- πρόταση. Αν την είχα ακούσει θα την αντιμετώπιζα με τη θυμηδία (για να μην πω τίποτε άλλο) που της αξίζει. Και θα όδευε στον κάλαθο των αχρήστων.
Ως εκ τούτου, λοιπόν, όσο διάστημα θα είμαι υπεύθυνος ραδιοφωνίας παρόμοια θέματα ραδιοφωνικής κ.ά. αισθητικής δεν πρόκειται να υπάρξουν.
Θανάσης Γεωργακόπουλος
Υ.Γ. Όσον αφορά στον εορτασμό των 60χρονων του Τρίτου Προγράμματος η ιδέα ήταν συλλογική αλλά η εφαρμογή της έγινε αποκλειστικά από το «Σύμβουλο Προέδρου επί του Τρίτου Προγράμματος» Χρ. Παπαγεωργίου. Το «κεντρικό επιτελείο» της ραδιοφωνίας δε ρωτήθηκε για τον τρόπο, το περιεχόμενο και τα κόστη και δε συμμετείχε στο σχεδιασμό, όντας και απασχολημένο με την υπόθεση Δεύτερο Πρόγραμμα κ.ά. Θα κάνουμε, όμως, «απολογισμό» αυτή την εβδομάδα.

Από το e-tetRadio
Κρατήστε αυτό που σημειώνει ο Θανάσης Γεωργακόπουλος, διαχωρίζοντας στην ουσία τη θέση του. Δεν έχει πέσει τέτοια πρόταση, σημειώνει, σε τραπέζι με δική του συμμετοχή!
Ο κύριος Χρίστος Παπαγεωργίου τι λέει άραγε;
Όσο για το χθεσινοβραδινό εορτασμό παρωδία του Τρίτου, θα τα πούμε ίσως και σήμερα με νέο post μας και αποκαλύψεις.