Famished – τα τραγούδια της εβδομάδας

Famished – τα τραγούδια της εβδομάδας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Famished σημαίνει πεινασμένος. Πεινασμένος πραγματικά, και όχι για εξουσίες, για αξιώματα, για μία δουλίτσα, όπως βλέπουμε σήμερα πολλούς αδηφάγους γύρω μας. Ο Has-Lo, με δάχτυλο υψωμένο, ο Yelawolf, ο Jamie T, οι Buzzcocks, προσπαθούν να κατευνάσουν τη δική μας πείνα για αισθητική και ειλικρίνεια με τα νέα τραγούδια της εβδομάδας.

22 Σεπτεμβρίου 2014Yelawolf - Till It's Gone
Όταν σε έχει προσέξει ο Eminem και σε υπογράφει στην εταιρία του, σίγουρα δεν είσαι τυχαίος. Ο Michael Wayne Atha ή Yelawolf είναι ένας από τους πιο ιδιόμορφους ράπερ. Επιθετικός και λυρικός ταυτόχρονα. Το τρίτο τραγούδι από το δεύτερο άλμπουμ του που αναμένεται να κυκλοφορήσει πιστοποιεί ακριβώς αυτό.


 
Has-Lo & Castle - Famished
Οι Has-Lo & Castle, αντίθετα, είναι επιθετικοί και ασυμβίβαστοι. Περιθώρια συνθηκολόγησης με το σύστημα δεν υπάρχουν γι’ αυτούς κι η δική τους Philadelphia είναι σκληρή και σκοτεινή, μακριά από το αμερικανικό όνειρο.


 
Jamie T - 40/40 ICU
Κι ενώ σε μία ακριβώς εβδομάδα περιμένουμε την κυκλοφορία του τρίτου του άλμπουμ με τίτλο Carry On The Grudge, ο Jamie T αποφασίζει να βγάλει στο Internet ένα b-side του δεύτερου single από το δίσκο που του πήρε σχεδόν πέντε χρόνια να τον ολοκληρώσει. Το παιδί-θαύμα της βρετανικής σκηνής δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.


 
Nick Hakim – Where Will We Go Pt 2
Ο Nick Hakim μπορεί να είναι ένα από τα σημαντικά ονόματα της επόμενης διετίας αφού ήδη με τα δύο EP που κυκλοφόρησε σε αιχμαλωτίζει με την ιδιαίτερη neo-soul του που άλλοτε θυμίζει Al Green και άλλοτε τους Funk Brothers. Ας τον συγκρατήσουμε…


 
SBTRKT - HIGHER (ft. Raury)
Για το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του SBTRKT τα έχουμε ξαναπεί. Ανάμεσα στις πολλές και ηχηρές συνεργασίες που φιλοξενεί ο βρετανός παραγωγός επέλεξε να παρουσιάσει ως τρίτο δείγμα αυτή με τον όχι και τόσο γνωστό νεαρό ράπερ από την Ατλάντα…


 
Lydia Ainsworth - Hologram
Ακόμα ένα κορίτσι από τον Καναδά έρχεται να μας συστηθεί για πρώτη φορά. Όμως, η Lydia Ainsworth κάθε άλλο παρά μπορεί να μπει στο σωρό και η σύγκρισή της με την Kate Bush, την οποία εμφανώς θαυμάζει, θα την αδικήσει αφού το προσωπικό στοιχείο που περνά στις συνθέσεις της είναι πολύ έντονο.


 
Stevie Nicks - 24 Karat Gold
Για τη Stevie Nicks δεν χρειάζονται λόγια. Δηλώνω και μέγας θαυμαστής των Fleetwood Mac από την πρώτη τους ημέρα μέχρι και σήμερα. Σε λίγο καιρό, η γοητευτική κυρία, πια, κυκλοφορεί μία διπλή συλλογή στην οποία θα περιλαμβάνεται και αυτό το επανηχογραφημένο (όπως και όλα τα υπόλοιπα) τραγούδι της με την βοήθεια των Dave Stewart και Waddy Wachtel.


 
Buzzcocks – It’s Not You
Και μιας και μιλάμε για επιστροφές ιδού και μία αναπάντεχη. Ο Howard Devoto συναντά ξανά τα φιλαράκια του, 35 ολόκληρα χρόνια μετά, για ένα νέο άλμπουμ και ένα τραγούδι σκληρού-punk χωρισμού. Καλώς σας βρήκαμε και πάλι!


 
Heat – Rooms
Ο ξένος Τύπος τους περιγράφει ως μία μίξη The Radio Dept., Jesus & Mary Chain και Strokes. Προσθέστε και ολίγη Lou Reed και έχετε ένα απολαυστικό κιθαριστικό ροκ από το Μόντρεαλ του Καναδά.


 
Mechanimal – Secret Science
ΟΙ δικοί μας Mechanimal, επιστρέφουν κι αυτοί στις 10 Οκτωβρίου και ως τότε μας προσφέρουν ένα δείγμα από το δεύτερο album τους που έχει τον τίτλο Secret Science. Ηλεκτρονικά τερτίπια επάνω σε ροκ κιθάρες.