«Είναι το μόνο μπουρδέλο που σε πηδάνε αντί να πηδάς»

«Είναι το μόνο μπουρδέλο που σε πηδάνε αντί να πηδάς»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Από τον Λάκη Λαζόπουλο στο Νίκο Νικολόπουλο... Για λάθος λόγους τιμώρησε σήμερα τον Λάκη Λαζόπουλο, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Και του 'ριξε ένα πρόστιμο 30 χιλιάδων ευρώ για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε σε ένα «Αλ Τσαντίρι News». 

30 Σεπτεμβρίου 2014
Δεν του καταλογίστηκε για λόγους αισθητικής επομένως το πρόστιμο. Ούτε για το γεγονός πως επαναλαμβάνεται τα τελευταία δύο χρόνια. Ούτε επειδή συνεχίζει να προβάλει κάτι φαιδρά τηλεοπτικά πρόσωπα. Εμφανίστηκε και ο ίδιος ο Λάκης στο ΕΣΡ, «δεν έκανα και κάτι σπουδαίο» είπε στα μέλη του συμβουλίου, «χρησιμοποίησα απλώς λέξεις που υπάρχουν στο ελληνικό λεξικό». Η εκπομπή προβλήθηκε στις 10 Ιουνίου 2014. Ήταν η φάση του ανασχηματισμού της κυβέρνησής μας, σε αυτόν που μπήκαν Βούλτεψη, Ντινόπουλος, Γιακουμάτος και σία, ένας-ένας όλοι τους διαλεχτοί. Τι κακό είπε ο Λάκης; «Ανασχηματίστε γιατί είμαστε μπουρδέλο και κάθε μπουρδέλο που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να αλλάζει τις πουτάνες του». Διαφωνείτε; Όχι βέβαια (σας πρόλαβα). Και σημείωσε και κάτι ακόμα για την καινούργια κυβέρνηση: «είναι το μόνο μπουρδέλο που σε πηδάνε αντί να πηδάς». Άδικο έχει;

\"\"
 
Και δεν του έφτανε ο Λαζόπουλος του ΕΣΡ, να 'σου ξαφνικά να εμφανίζεται και ο ομοφοβικός Νίκος Νικολόπουλος, εκείνος ο τύπος που ανέβαζε τα περίεργα tweets για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ. Θίχτηκε ο βουλευτής μας από κάποια σχόλια που έγιναν για το πρόσωπό του από τα κανάλια και έστερξε στο ΕΣΡ ζητώντας... δικαιοσύνη. Είναι να τρελαίνεσαι. Το ΕΣΡ ζήτησε από τα κανάλια τα επίμαχα βίντεο και τα έστειλε στον άντρα (φυσικά) Νίκο Νικολόπουλο. Θα προσφύγει στη δικαιοσύνη αυτός, λέει.