Τζίμης Πανούσης ή Gadjo Dilo; (κερδίστε προσκλήσεις)

Τζίμης Πανούσης ή Gadjo Dilo; (κερδίστε προσκλήσεις)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Τζιμάκος ξεκινάει την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στο Guantanamo Club και θα εμφανίζεται εκεί για τα επόμενα Παρασκευοσάββατα. Οι Gadjo Dilo θα παίζουν τα επόμενα δύο Σάββατα στο Passport του Πειραιά. 

09 Οκτωβρίου 2014
Νικητές για τους Gadjo Dilo είναι η Νότα Μπούμπαλου και ο Αριστοτέλης Παπαδάκης. 

Οι νικητές για τον Τζίμη Πανούση. Τα ονόματά σας θα βρίσκονται στην είσοδο. Είναι διπλές οι προσκλήσεις. Για την 1η Παρασκευή που ξεκινούν.
Κωνσταντίνος Κούσης
Θεοδοσία Λάμπρου

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο «συμπαγής καλλιτέχνης» Τζίμης Πανούσης θα παρουσιάσει όπως μαθαίνουμε το Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο στο Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς 178. «Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο όρθιος κωμικός με τις ειδικές ατάκες, σ’ ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού». Όσο για τους Gadjo Dilo, αυτοί ξέρουν πολύ καλά να συνδυάζουν Τσιτσάνη και Χιώτη με Django Reinhardt, δημιουργώντας την δική τους εκδοχή της Manouche. Την Manouche De Grec. Φτιάχνουν κέφι τα παιδιά. 
 
Το e-tetRadio σας προσφέρει δύο διπλές προσκλήσεις για την κάθε βραδιά, για την Παρασκευή στον Τζίμη και για το Σάββατο στους Gadjo Dilo. Στείλτε μας ένα mail στο [email protected] γράψτε στο subject για το που ακριβώς θέλετε να πάτε και μπείτε στην αδιάβλητη κλήρωσή μας. Για τον Τζίμη μέχρι την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι και για το Passport μέχρι την ίδια ώρα το Σάββατο. Να στείλετε μόνο όσοι σκοπεύετε να πάτε σίγουρα, έτσι; Μην χαθούν τζάμπα οι προσκλήσεις.