Ανάμεσα σε δύο διευθυντές ραδιοφώνου

Ανάμεσα σε δύο διευθυντές ραδιοφώνου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Του ίδιου ραδιοφώνου, του «Μελωδία 99.2»... Και δεν αναφέρομαι στον Γιώργο Θαλασσινό, τον 1ο διευθυντή του σταθμού, αυτόν που έστησε το συγκεκριμένο ραδιόφωνο στην ουσία, αλλά στους δύο μετέπειτα, τον Οδυσσέα Ιωάννου και τον Νίκο Νικολακόπουλο. 

15 Οκτωβρίου 2014
Τον τέως και τον νυν διευθυντή του σταθμού αντίστοιχα. Ήταν και οι δύο στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του Γιάννη Κότσιρα (και του Θάνου Μικρούτσικου). Δύο διευθυντές με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, εμείς ως e-tetRadio βέβαια είμαστε πιο κοντά σε εκείνη του Οδυσσέα (ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω έχει διακόψει μαζί μου τις διπλωματικές σχέσεις γιατί δεν του άρεσαν κάποια παλιότερα σχόλια - δεν πειράζει, έτσι είναι αυτά, ας πρόσεχα κι εγώ). Αλλά δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ πως ο Νίκος Νικολακόπουλος είναι σαφώς πιο πετυχημένος. Και πιο μέσα στην εποχή του φυσικά, ούτε συζήτηση. Από τη στιγμή που ανέλαβε τον «Μελωδία 99.2» τον απογείωσε στις ακροαματικότητες. Χωρίς, παρακαλώ, να τον κάνει χειρότερο. Το αντίθετο μάλιστα, η μουσική του πρόταση μπορεί να είναι μεν λιγότερο ψαγμένη, είναι όμως πιο στρωτή και ευχάριστη

update: Να πούμε και κάτι παραπάνω; Το σημερινό πρόγραμμα, αν και κινείται σε playlist, ακούγεται πολύ πιο διευρυμένο από το free που είχαν πρώτα κι έπαιζαν πιο συγκεκριμένους καλλιτέχνες. Συμβαίνει και αυτό όσο κι αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως παράδοξο...
 
Εν τω μεταξύ ο Νικολακόπουλος είναι διευθυντής και στον «Red 96.3», κι εκεί κάνει καλή δουλειά. Παρατηρώντας δε τις τελευταίες ακροαματικότητες παρατηρούμε μέσα στο Top 10 και τα τέσσερα ραδιόφωνα του Γιάννη Αλαφούζου. Τον «Μελωδία 99.2» στο Νο 2, τον «Σκάι 100.3» στο Νο 4, τον (new entry στον όμιλο) «NovaΣΠΟΡ 94.6» στο Νο 5 και τον «Red 96.3» (έναν ροκ ραδιοσταθμό!) στο Νο 9.  Δεν μπορούμε παρά να αναγνωρίσουμε την επιτυχία τους. 
 
Ιδού κι ένα Top 20 του «Μελωδία 99.2» όπως μας το δίνει το Media Inspector ώστε να πάρουμε μία γεύση των τραγουδιών που ακούγονται στη συχνότητα. 
 
1 Σ' ΑΓΑΠΑΩ ΜΟΝΟ: ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
2 ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ: ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ
3 ΕΝΑ ΦΙΛΙ: ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΑΡΙΣ
4 ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΑΠΟ ΔΥΟΣΜΟ: ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΝΑΤΑΣΣΑ
5 ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ: ΝΕΓΚΑ ΓΙΩΤΑ
6 ΑΧ ΕΛΕΝΗ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣ
7 ΚΑΙΩ ΕΣΕΝΑ: ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΑΡΙΣ
8 ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ: ΜΠΑΜΠΑΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ-ΟΝΕΙΡΑΜΑ
9 ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΗ: GADJO DILO
10 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ: ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΟΣ
 
11 ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ: ΗΡΩ
12 ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΩ: ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΟΣ-ΚΑΡΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
13 ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ: ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
14 ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ
15 ΠΕΤΑΩ: ΡΙΖΟΥ ΜΑΡΙΖΑ-ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΟΣ
16 Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ: ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ-ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
17 ΤΡΑΒΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗ: ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ
18 ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ: ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ
19 ΜΙΡΕΛΑ: ΠΑΧΟΥ ΜΙΡΕΛΑ
20 ΑΥΡΑ: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ