Το web radio του ThePressProject

Το web radio του ThePressProject
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεκινάει τη Δευτέρα με 5ωρο, καθημερινό, πρόγραμμα.

01 Νοεμβρίου 2014
14:00 - 16:00 
Περισκόπιο: O Φίλιππος Πετρίδης και ο Παρασκευάς παρουσιάζουν την επικαιρότητα και τα γεγονότα που την συνθέτουν (αποδόμηση και σύνθεση) μετά μουσικής.
16:00 - 17:00 
Εντός / Εκτός: Ο Κώστας Εφήμερος και ο Γεράσιμος Λιβιτσάνος εξετάζουν τα δίπολα της πολιτικής καθημερινότητας και διαφωνούν... καταστατικά. Μια ενημερωτική πολιτική εκπομπή με παρασκήνιο από τη Βουλή και την κοινωνία. (εκτός Παρασκευής)
17:00 - 18:00 
Σαΐτα: Η Λαμπρινή Θωμά επιστρέφει στον ραδιοφωνικό αέρα του ThePressProject Radio αποκλειστικά για τον ακροατή της που θέλει να μάθει ό,τι συμβαίνει στις πέντε πονεμένες ηπείρους.
18:00 - 19:00 
Πιτσιρίκος
(Κάθε Δευτέρα) Ο Πιτσιρίκος επιστρέφει στο ραδιόφωνο του ThePressProject και... σπάει τη σιωπή του. 
Αυτοκίνηση (Κάθε Τρίτη) Ο Κώστας Παστρίμας (και ο Δημήτρης Μπούνιας όποτε προλαβαίνει) παρουσιάζουν κάθε εβδομάδα πλήρες ρεπορτάζ για όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς, τους αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού... και παίζουν ροκ τραγούδια.
Συνεντεύξεις (Κάθε Τετάρτη) Κάθε εβδομάδα ένας ξεχωριστός άνθρωπος των τεχνών κλείνεται για μια ώρα στο Studio του ThePressProject και μιλάει για την τέχνη του αλλά και την κοινωνία στην οποία αυτή οφείλει να ζήσει.
Beats&Vibes (Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή) Μία άνιση απόπειρα καταγραφής της μουσικής που δεν παίχθηκε ποτέ στα mainstream ραδιόφωνα. Με την επιμέλεια του Σωτήρη Σβανά.

Συντονιστείτε ΕΔΩ.