Η πιο εμετική εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου, του αντιμνημονιακού Γιώργου Τράγκα

Η  πιο εμετική εκπομπή του ελληνικού ραδιοφώνου, του αντιμνημονιακού Γιώργου Τράγκα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιχείρηση φόβος Νο 2.
Ξαφνικά ξεχάσαμε ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να εφαρμόσει οτιδήποτε, ότι δεν της βγαίνει τίποτα, ότι όλοι της οι σχεδιασμοί απέτυχαν. Ξεχάσαμε το ανέκδοτο του σαμαρικού success story και -ως εκ θαύματος- πάλι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

12 Δεκεμβρίου 2014
Του Νίκου Μωραϊτη 

Αρκεί να ακούσετε μια εκπομπή -η πιο εμετική του ελληνικού ραδιοφώνου σήμερα- του αντιμνημονιακού (τάχα μου) Γιώργου Τράγκα στον Real FM για να δείτε πού το πάει το Σύστημα. Αρκεί να τον ακούσετε να ωρύεται πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει πειρατικό ρεσάλτο στην εξουσία» και να τρομοκρατεί ότι την επόμενη μέρα θα γίνουμε Σουδάν. Στη σημερινή εκπομπή δε, έλεγε πως θα χαθεί ένα ελληνικό νησί αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. 
 
Αρκεί να διαβάσετε τα δήθεν αυθόρμητα σχόλια αναγνωστών κάτω από άρθρα περί GREXIT γνωστών site όπως το φιλοκυβερνητικό protothema.gr. Παραθέτω δύο τέτοια σχόλια γιατί έχουν τη σημασία τους.
Το πρώτο: «Εγώ πάντως έχω βάλει στο μάτι κάτι οικοπεδάκια μπροστά στη θάλασσα στο νησί της γυναίκας μου και θα έρθω να ψηφίσω το Αlexis. Μετά πληρώνω ένα τενεκέ λάδι για κάθε στρέμμα. Ευχαριστώ».
Και το δεύτερο: «Στείλε ρε Αλέξη τον Μηλιό και τον Σταθάκη να τους εξηγήσουν το πρόγραμμα. Κράτα εφεδρείες τον Λαφαζάνη και τον Μαζιώτη αν δεν το καταλάβουν με την πρώτη για να τους το εξηγήσουν καλύτερα. Τα κομάντα θα καθαρίσουν για την Ελλάδα ακόμα καλύτερα από ότι καθάρισαν για την Κύπρο».
 
Το πιάσατε το σενάριο; Παρατηρήσατε τη φρασεολογία; Εδώ θα παιχτούν και οι εκλογές που έρχονται (αν δεν τρομάξουν πρώτα οι ίδιοι οι βουλευτές από όλα τα... δεινά που περιμένουν τη χώρα αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπερψηφίσουν Δήμα). Είναι το ίδιο σενάριο, εμπνευσμένο από τους ίδιους τρομοκράτες του 2012. Και ο ΣΥΡΙΖΑ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Εφησυχασμένος από τις 5 και 10 μονάδες «αέρα» που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Σε ρόλο άμυνας οι επικοινωνιακά άπειροι εκπρόσωποί του, στα πάνελ των εκπομπών, απέναντι σε θρασίμια ράτσας Άδωνι που, παρότι απέτυχαν στα πάντα, ξέρουν να γαβγίζουν.
 
Πολιτικός αναλυτής δεν είμαι. Ούτε πολιτικός ρεπόρτερ. Μόνο που προσπαθώ να έχω τα μάτια ανοιχτά. Και βλέπω ένα νέο κίνδυνο: τον παλιό, του 2012. Η κατατρομοκράτηση και η λασπολογία έχουν ήδη ξεκινήσει. Φοβάμαι ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ καταλάβει το παιχνίδι, θα είναι πάλι αργά. Αυτή τη φορά όμως δεν θα έχει χαθεί μια μάχη. Θα έχει χαθεί το μέλλον.