O Boy κάνει θαύματα και πάλι

O Boy κάνει θαύματα και πάλι
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το σάουντρακ από τους «Αισθηματίες», το νέο φιλμ του Νίκου Τριανταφυλλίδη, είναι μοναδικό. Απρόβλεπτο. Και το υπογράφει ο Αλέξανδρος Βούλγαρης.

15 Δεκεμβρίου 2014
Τους συνάντησα και τους δύο προχθές στην Κυψέλη, στο σπίτι του Νίκου Τριανταφυλλίδη για μία από κοινού συνέντευξη (θα δημοσιευτεί την Παρασκευή ή το Σάββατο στην «Εφημερίδα των Συντακτών», η φωτογραφία είναι του Μάριου Βαλασόπουλου). Είπαμε πολλά κι ενδιαφέροντα, είπαν δηλαδή, θα τα διαβάσετε αναλυτικά στην εφημερίδα. Εδώ θα σας πω βασικά για το σάουντρακ, ένα αυθύπαρκτο cd με αρχή, μέση και τέλος. Μου θύμισε το «Natural Born Killers» έτσι όπως είναι στημένο με τις πιο αταίριαστες (αλλά τόσο ταιριαστές εν τέλει) επιλογές. Και τι δεν έχει; Από Λευτέρη Μυτιληναίο φυσικά έως Νίκο Γούναρη, με κομμάτια όπως το «Θέλω να Είσαι Ευτυχισμένη», το «Που να ’σαι Τώρα Αγαπημένη». Ακόμα περιέχει Κόρε Ύδρο, Georges Bizet (με Enrico Caruso), πρωτότυπες συνθέσεις του Boy (σούπερ), Mary and the Boy, Yell o Yell, Rehearsed Dreams κ.ά. Μέχρι και Αττίκ ρεμιξάρει κάποια στιγμή ο Boy. Όλα αριστοτεχνικά τοποθετημένα στο σάουντρακ.
 
Είναι μεγάλη υπόθεση ο Boy για τη μουσική. Ταλέντο από τα λίγα. Και με τη δική του, εντελώς δική του, underground ματιά. Όσο για τον Νίκο Τριανταφυλλίδη και την κόντρα μας για τη ΝΕΡΙΤ δεν θα επεκταθώ εδώ, η υπόθεση έχει πάρει ήδη τη δικαστική οδό.