Ο Φοίβος Δεληβοριάς «βολτάρει» στα ερτζιανά

Ο Φοίβος Δεληβοριάς «βολτάρει» στα ερτζιανά
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ραδιοφωνικό τουρνέ, στα έντεχνα ραδιόφωνα της Αθήνας, από τον γνωστό τραγουδοποιό. 

21 Ιανουαρίου 2015
Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα, οπότε και θα φιλοξενηθεί στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ και την εκπομπή του Φώτη Απέργη, για μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, με αφορμή και τη νέα μουσική του παράσταση, «ο μπάσταρδος γιος», στο Passport, κάθε Σάββατο - ΕΔΩ το review από τον Γιώργο Μυζάλη
 
Στη συνέχεια, την Κυριακή των εκλογών, ο Φοίβος αναλαμβάνει τα μικρόφωνα και τις μουσικές του Μέντα 88, από τις 10 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι.

Και κάτι ακόμα: ο Φώτης Απέργης την Παρασκευή το απόγευμα παρουσιάζει -με αφορμή τις εκλογές- ένα δίωρο αφιέρωμα με τραγούδια για την Ελλάδα. Όχι φυσικά τίποτε φολκλορικά τραγούδια, αλλά κομμάτια που μιλούν για την πραγματική Ελλάδα, επιλεγμένα ένα προς ένα, από Αλκίνοο Ιωαννίδη μέχρι και Στάθη Δρογώση.  

Για τον Διονύση Σαββόπουλο η Ελλάδα θύμιζε ατέλειωτη παράγκα. Για τον Σωκράτη Μάλαμα, πότε μοιάζει Ευρωπαία στο κλαρί, πότε αρχαία προτομή. Για τον Νίκο Πορτοκάλογλου, το μέτρο και το πάθος, ούτε σωστό ούτε λάθος, μια δροσερή λιακάδα είναι η δική του Ελλάδα. Ενώ για τον Αρη Δαβαράκη, η Ελληνίς Επιφανί κατορθώνει να παραμένει πάντα παρθένος και γυμνή. 

Θα έχει ενδιαφέρον, δύο μόλις ημέρες πριν τις εκλογές.