Ο έρωτας, περνάει... από τα FM

Ο έρωτας, περνάει... από τα FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Love is «on air», για να παραφράσουμε και το γνωστό ερωτικό άσμα. Όπως είθισται λοιπόν, με την είσοδο του Φεβρουαρίου (ή και πιο πριν), αρκετοί από τους ραδιοσταθμούς της μπάντας δίνουν την ευκαιρία στους ακροατές τους, να γιορτάσουν τον Άγιο Βαλεντίνο, με κάθε λογής δώρα και διαγωνισμούς. 

03 Φεβρουαρίου 2015
Λείπει ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή; Έτσι λοιπόν και φέτος, το ερωτικό ραδιόφωνο της πόλης, το Love Radio 97.5, μπήκε για τα καλά στο κλίμα των ημερών, με έναν μεγάλο διαγωνισμό. Στο «Kiss me Selfie» οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να στείλουν στο inbox της σελίδας του σταθμού στο facebook μια selfie με το έτερόν τους ήμισυ, η οποία θα ανέβει στο wall της σελίδας και αυτόματα θα μπει στην κλήρωση -που θα γίνει ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου στο κατάστημα Sephora του The Mall Athens- για ένα 3ήμερο για δύο άτομα στο Καρπενήσι. Παράλληλα, το Love Radio 97.5 θα εκπέμψει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του από τον ίδιο χώρο, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει και η απονομή των βραβείων για τις 10 καλύτερες ιστορίες αγάπης των ακροατών του Love Radio, που συνδιοργάνωσαν ο σταθμός και τα «Άρλεκιν», με πλούσια δώρα για τους παρευρισκόμενους και όσους ψήφισαν στον διαγωνισμό.
 
Ανεβαίνοντας προς Μαρούσι μεριά, ο Ρυθμός 94.9 έβαλε σκοπό να μας βρει... ερωτική σύντροφο, εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου. Έτσι λοιπόν, διοργανώνει για τους single ακροατές του το «Ρυθμοφλέρτ πάρτι», στο «4711» (στην λεωφόρο Κηφισίας), την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου. Οι ενδιαφερόμενοι, με το που δοθεί το σύνθημα από τους παραγωγούς του σταθμού, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο 19039, γράφοντας Α (κενό) αν είναι άνδρες, και Γ (κενό) αν είναι γυναίκες. Στους 10 πρώτους που θα στείλουν, θα τους δοθεί ειδικός κωδικός, τον οποίο θα συμπληρώσουν στην σχετική φόρμα, στο site του Ρυθμού. Οι νικητές θα λάβουν την πρόσκληση για το πάρτι κι ενημέρωση για τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού, ενώ μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση, που θα γίνει την ώρα του πάρτι, για ένα ταξίδι για 2 άτομα με 2 διανυκτερεύσεις all inclusive + δείπνο, στο Olympia Riviera Resort.
 
Ο Sfera 102.2, κληρώνει με αφορμή τον Αγ. Βαλεντίνο, ένα αυτοκίνητο! Ανήμερα λοιπόν της γιορτής, στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, θα γίνει η κλήρωση για ένα Citroen C3 Diesel Trend, για τους ακροατές του Sfera που συμμετείχαν τις τελευταίες μέρες στον διαγωνισμό. Επίσης, στο event θα παρευρεθεί και το ανερχόμενο ελληνικό boy band, οι Boys And Noise.