Arcade Fire υπέρ Γιάνη Βαρουφάκη!

Arcade Fire υπέρ Γιάνη Βαρουφάκη!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όλα τα περιμέναμε, αυτό όμως όχι. Είδατε; Οι Arcade Fire, ο Will Butler δηλαδή, διάβασε ένα άρθρο στον Guardian κι έγραψε ένα κομμάτι για μας. Το Clean Monday. Και δηλώνει πως γουστάρει τον Γιάνη Βαρουφάκη και την κυβέρνησή μας!

24 Φεβρουαρίου 2015
«Υποστηρίζω την Ελλάδα» σημείωσε ο Will Butler στον Guardian, στη συνεργασία που ξεκίνησε με την εφημερίδα αυτή την εβδομάδα, εγκαινιάζοντάς τη με ένα κείμενο κι ένα τραγούδι για τη χώρα μας - update: o Will είναι ο αδελφός του Win, του τραγουδιστή του συγκροτήματος. «Θέλω να πω, σε γενικές γραμμές, ποιος μπορεί να μην υποστηρίζει την Ελλάδα; Ακόμα και αν είσαι σούπερ δεξιός, ή σούπερ Γερμανός, ή σούπερ καπιταλιστής, λογικά δε θες η Ελλάδα να βγει έξω από το Ευρώ και να καταρρεύσει από τα χρέη της». Που να ήξερε πως κάποιοι δικοί μας προσεύχονται να αποτύχει η κυβέρνηση
 
Και συνέχισε: «Αλλά πέρα από αυτό, μου αρέσει ότι είναι μια νεαρή κυβέρνηση. Μου αρέσει ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο νέος υπουργός Οικονομικών. Σε κάποιο βαθμό, έχω επηρεαστεί από όσα λένε τα μέσα ενημέρωσης για αυτόν, ο Guardian, το NPR και πιστεύω ότι είναι ένας ευθύς κατεργάρης, ο οποίος μπορεί να είναι αρκετά τρελός για να... μμμ  διαχειριστεί υπεύθυνα την ελληνική οικονομική κατάσταση;».

Αυτά είναι! Κοίτα που έγιναν ΣΥΡΙΖΑ και οι Arcade Fire