Ο Γιώργος Κιμούλης ραδιοφωνικός παραγωγός!

Ο Γιώργος Κιμούλης ραδιοφωνικός παραγωγός!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ξεκινάει εκπομπές στον «105.5 Στο Κόκκινο».

07 Μαρτίου 2015
Από την μεθεπόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου ο Γιώργος Κιμούλης παίρνει θέση πίσω από τα μικρόφωνα του σταθμού. Κάθε Δευτέρα, 11 με 12 το πρωί, ο γνωστός ηθοποιός θα κάνει τη δική του εβδομαδιαία εκπομπή στους 105.5. Και δεν θα μιλάει για θέατρο φυσικά. Ή, πιο σωστά, μπορεί να μιλάει και για θέατρο. Άλλα όμως είναι τα βασικά στα οποία θα αναφέρεται. Γνωστός «αναρχικός» στις απόψεις του ο Γιώργος Κιμούλης, θα έχει να λέει πολλά. Εμείς, μαζί του, το δηλώνουμε από τώρα.
 
Και δεν σταματάει εδώ με τους θεατράνθρωπους και το θέατρο ο «105.5 Στο Κόκκινο». Κάθε Κυριακή 12 με 2 μετά τα μεσάνυχτα θα ακούμε τον Όμηρο Πουλάκη. Κι αυτός διαθέτει άποψη. Στέρεα. Και αριστερή φυσικά. (update: Μαζί με τον Όμηρο στα μικρόφωνα και ο Θωμάς Τσαλαπάτης). Επίσης, αυτή τη Δευτέρα (πάλι 12 με 2 μετά τα μεσάνυχτα) ο ραδιοσταθμός παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Αίαντας» από το το θέατρο της οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βογιατζής. Στην ανάγνωση συμμετέχουν η Αμαλία Μουτούση, ο Γιώργος Γάλλος, ο μεταφραστής του έργου Δημήτρης Ν. Μαρωνίτης, και με την πρωτότυπη μουσική του ο Δημήτρης Καμαρωτός
 
Ο Γιώργος Κιμούλης πάντως (θα) είναι το θέμα. Για να ακούσουμε τι θα βγει... Δεν είναι από τους τύπους που μαζεύονται εύκολα.