«Mad Radio 106.2» σαν «Athens DeeJay 95.2»;

«Mad Radio 106.2» σαν «Athens DeeJay 95.2»;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η πρωινή του παρέα τρολάρουν τις αλλαγές στο Mad Radio κατηγορώντας το για αντιγραφή! 

11 Μαρτίου 2015
Για τις εκτεταμένες αλλαγές στην ροή του προγράμματος του Mad Radio 106.2 σας έχουμε πει. Κάποιες από αυτές λοιπόν τον έκαναν να μοιάζει όλο και περισσότερο στον Athens DeeJay - γεγονός που επέσυρε την μήνιν του Μιχάλη Τσαουσόπουλου. Λόγου χάριν στο νέο πρωινό με τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και την Αντιγόνη Βιντιάδη, εντάχθηκαν αρκετές ενότητες από την εκπομπή του Μιχάλη Τσαουσόπουλου π.χ. τα τηλεφωνικά ξυπνήματα, τα «κουδουνίσματα» στη στήλη με τα ζώδια, τα πειραγμένα από τους παραγωγούς hits κ.λ.π. Αλλά και στο νέο σλόγκαν του Mad Radio υπάρχει θέμα - «περισσότερες επιτυχίες για την Αθήνα» το ένα, «μόνο επιτυχίες για την Αθήνα» το άλλο. Αναμενόμενη κατά κάποιο τρόπο η αντίδραση του ίδιου του Μιχάλη Τσαουσόπουλου, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του... τα «έχωσε» στον νέο διευθυντή του Mad Radio, Γιώργο Χαριζάνη, κατηγορώντας τον για αντιγραφή (ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα ΕΔΩ). 
 
Το καινούριο πρόγραμμα του Mad Radio 106.2 ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα. Πλήρως ανανεωμένο σε σχέση με πριν, με νέα πρόσωπα, περισσότερες εκπομπές αλλά και καινούργιο image. Ο σταθμός ανανέωσε το ρεπερτόριό του, ειδικά με καινούργιες κυκλοφορίες - προχθές παρουσίασε σε αποκλειστικότητα το νέο single του Jason Derulo. Επίσης εκμεταλλεύεται ένα από τα ατού του, τα social media, βάζοντας τις εκπομπές του στο «παιχνίδι» του facebook και του twitter, π.χ. εκείνη της Μαρίας Αντωνά με τις παραγγελιές-αφιερώσεις. Το πρόγραμμα πλαισιώνουν άλλα δύο charts, αυτό των ακροατών στις 9 το βράδυ και εκείνο του Shazam στις 6 το απόγευμα κι ένα πολιτιστικό ένθετο-agenda, καθημερινά ανά δύο ώρες. 
 
Όπως και να 'χει πάντως, θα είναι ενδιαφέρουσα η πορεία του Mad Radio. Θα ανέβει επίπεδο, ξεκολλώντας από τις τελευταίες θέσεις της ακροαματικότητας, του πίνακα διάρκειας ακρόασης και του μεριδίου ακροαματικότητας; Θα μπορέσει να κοντράρει στα ίσια τους ανταγωνιστές του; Ή θα μείνει στα ίδια επίπεδα; Ίδωμεν.