Νέος συναυλιακός χώρος από το Gazarte

Νέος συναυλιακός χώρος από το Gazarte
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανοιχτός, θερινός, στο κέντρο της πόλης, χωρητικότητας περίπου δύο χιλιάδων ατόμων. Αλλά δεν θα παίξουν εκεί οι 2 Cellos. 

15 Μαρτίου 2015
Ήδη έχουν κλείσει κάποιες συναυλίες για φέτος το καλοκαίρι, αν δεν κάνω λάθος σίγουροι και δεδομένοι είναι ο Femi Cuti και οι Monophonics. Κωλύομαι προς το παρόν να σας αποκαλύψω το που ακριβώς είναι, επαναλαμβάνω απλώς πως βρίσκεται στο κέντρο (πολύ κέντρο), δίπλα σε στάση Μετρό και είναι, ως χώρος, καταπληκτικός (και πολυεπίπεδος). Δεν είναι συναυλιακός αποκλειστικά, απλώς φέτος θα φιλοξενήσει εκεί διάφορα live (και άλλα πράγματα). 
 
Κι εννοείται πως θα δούμε πάλι φέτος τους 2 Cellos. Το σημειώνω γιατί η συναυλία πέρυσι έγινε sold out αρκετές μέρες πριν τη διεξαγωγή της και πολύ κόσμος έμεινε απ' έξω, με παράπονα. Τον Σεπτέμβριο να τους περιμένουμε αλλά όχι στη Τεχνόπολη. Σε άλλο χώρο, πιο επίσημο. 
 
Κατά τ' άλλα το παιχνίδι  του καλοκαιριού φαίνεται να το κάνει η Didi Music, να δούμε αν θα της βγει. Black Keys και Robbie Williams αλλά και Prodigy. Δυνατά ονόματα, εμπορικά, έχω περιέργεια για το πως θα πάνε διότι η προπώληση σε κάποια από αυτά δεν είναι και τόσο ικανοποιητική, μαθαίνω. Τονωτικές ενέσεις θα γίνουν πάντως. Έχουμε καιρό ακόμα... Έχουν «κάτσει» όμως λίγο τα πράγματα.