Ψηφίζουμε Esterina

Ψηφίζουμε Esterina
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το προηγούμενο Σάββατο στο Casa Bostani είδαμε live την αφρόκρεμα της εκλεκτικής «The Sound Of Everything» σε μία πολύ ιδιαίτερη συναυλία. Ήταν η γιορτή της Dusk. Σαν μία παρέα από ταλαντούχα παιδιά να κάθονται στην αμμουδιά, βράδυ καλοκαιριού, παίζοντας και απολαμβάνοντας αγαπημένα τους τραγούδια. 

16 Μαρτίου 2015
Δεν ξέρω πως να την πω αυτή τη σκηνή, είναι electro, είναι ροκ, είναι alternative, δεν έχει σημασία πως θα την ονομάσουμε. Γιόρταζε η Dusk (και κυριολεκτικά μια και είχε γενέθλια), δική της ήταν η συναυλία αλλά την έκανε σαν reunion. Και πάνω στη σκηνή ανέβαινε κόσμος και κοσμάκης. Το βλέπετε στις φωτογραφίες (Julia X Gilda // GADfather & daughter και Χρήστος Πετρόπουλος). Η Esterina, ο Κώστας Αντωνιάδης (GAD), ο Στάθης Δράκος (Minor Project), οι Pop Eye, ο Greggy K και η Ειρήνη Δούκα των Echo Train, όλοι τους ένας κι ένας (με τους δύο τελευταίους να κερδίζουν όλο και περισσότερο το θαυμασμό μου). 
 
Σάββατο βράδυ στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο Casa Bostani, το παλιό Revenge Of Rock. Χαμηλά, εκεί που στρίβεις για Εξάρχεια. Ωραίο μαγαζί έχει γίνει αυτό. Λειτουργικό και για live όπως είδα. After-αδικο διάβασα στο Lifo, πέρασα Κυριακή ξημερώματα όμως, Κυριακή πρωί για την ακρίβεια, γύρω στις 8 και ήταν κλειστό. Τι σόι after είναι αυτό όταν δεν φτάνει μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής;  
 
Όσο για την Esterina, συμμετέχει στο διαγωνισμό του Jumping Fish. Το e-tetRadio την ψηφίζει από τώρα, δεν το συζητάμε. Το άλμπουμ της «This is a happy story» (συνεργάζεται και με τον RSN, RSN & ESTERINA λέγεται το σχήμα τους κι έβγαλαν το «We Got Music» από κοινού) είναι καταπληκτικό. Από τα πιο ωραία «μαύρα» άλμπουμ που έχουμε ακούσει ποτέ στην Ελλάδα κι αυτό το τελευταίο, να το σημειώσουμε.