Με καινούργια μορφή ο Republic 100.3

Με καινούργια μορφή ο Republic 100.3
Ακολουθήστε μας στο Google news

Νέος διευθυντής του σταθμού, ο Επαμεινώνδας Κυπαρισσάκης της Groovy Garden, μίας εκλεκτικής δισκογραφικής εταιρίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

14 Απριλίου 2015 Οι παραγωγοί του ενημερώθηκαν από την διοίκηση ότι σταματούν τις εκπομπές (τη Μεγάλη Τετάρτη, μετά από μία μικρή ένταση που δημιουργήθηκε) και πως θα επανέλθουν στις θέσεις τους από την ερχόμενη Δευτέρα - αφαιρέθηκε κι από την ιστοσελίδα του Republic το section «producers». Κάποιοι όπως π.χ. ο Στέφανος Κόγιας σταματούν από τους 100.3. Ενας άλλος που βρίσκεται πλέον εκτός, ο Γιώργος Τούλας (ex 9.58 FM), μέσω του προσωπικού του προφίλ στο facebook, δήλωσε «αναγκαστική αποχώρηση (σ.σ. από τον Republic 100.3) για προσωπικούς λόγους, ευθιξίας», ενώ δεν του επετράπη από τη διεύθυνση να κάνει την τελευταία του εκπομπή. Νέα πρόσωπα στο πρόγραμμά του θα είναι ο Στέλιος Βρεττός (8 με 10 το βράδυ), η Βάσω Μιδούχα, ο Μιχάλης Αποστόλου (7 με 8 το απόγευμα) συν κάποιοι ακόμα για το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αιτία για όλες αυτές τις αλλαγές αποτέλεσαν τα χαμηλά νούμερα ακροαματικότητας - στις τελευταίες μετρήσεις, το διάστημα 15/09 ως 07/12/2014, ήταν στο 4,4%. «Θέλουμε ο Republic να γίνει ξανά ο παλιός Republic» είπε στο e-tetRadio ο Επαμεινώνδας Κυπαρισσάκης, «να παίζει και πάλι καλή μουσική».

Από το Μεγάλο Σάββατο ο σταθμός παρουσιάζει κάποια τεχνικά προβλήματα καθώς διεκόπη προσωρινά η εκπομπή του στα FM, ενώ επανήλθε μια ημέρα μετά με μειωμένη ισχύ και περιορισμένη εμβέλεια - γίνονται παρεμβολές στους 100.3 από ραδιοσταθμό των... Σκοπίων όπως αναφέρουν στο satleo.gr.

Υπενθυμίζουμε: στα τέλη του 2007 κόπηκε στον αέρα η εκπομπή του Στέφανου Τσιτσόπουλου, μετά από διάφορα «γαλλικά» που είπε σε ακροατές οι οποίοι τον επέκριναν για το ύφος του. Λίγο μετά αποχώρησε από την συχνότητα ο μέχρι τότε διευθυντής Νίκος Κομνηνός. Προηγήθηκε ένα «lock out» ενώ αμέσως μετά επανήλθε ο Στέφανος Τσιτσόπουλος που ασχολήθηκε με το επαναλανσάρισμα του Republic 100.3.
Ο alternative ραδιοσταθμός διέκοψε ξανά (αλλά προσωρινά) τις εκπομπές του τον Ιούνιο του 2013, λόγω των οργισμένων αντιδράσεων των ακροατών για τις διαφημίσεις της διαβόητης «Ελληνικός Χρυσός».