Ο κ. Λοβέρδος, ο «Κλόουν» και το άγχος της ατάκας...

Ο κ. Λοβέρδος, ο «Κλόουν» και το άγχος της ατάκας...
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κάποτε ρώτησαν μια σταρ του σινεμά τι έχει να  απαντήσει για όσα υβριστικά γράφονται για αυτήν. «Ας γράφουν ότι θέλουν, αρκεί να γράφουν σωστά το όνομά μου και να μιλούν για μένα!» ήταν η απάντηση.

21 Απριλίου 2015
Γράφει ο  Δημοδίαιτος
 
Ο αξιότιμος κύριος Ανδρέας Λοβέρδος (καθηγητής Πανεπιστημίου, πρώην Υπουργός, από τα πλέον αγαπημένα παιδιά των ΜΜΕ και όχι μόνο) αυτόν τον καιρό ζει ένα δράμα. Κανένας δεν ασχολείται με το τι κάνει και τι λέει, κανέναν δεν ενδιαφέρει αν επιθυμεί να γίνει αρχηγός του πτώματος ΠΑΣΟΚ, κανένας δεν νοιάζεται αν ζει η πεθαίνει… Τι να κάνει, λοιπόν ο άνθρωπος; Στήνεται ξημερώματα Σαββάτου στο ΜΕGΑ mou και εξαπολύει (κυριολεκτικά στη τούρλα του Σαββάτου) τη ρουκέτα του: «Ο Βαρουφάκης είναι κλόουν»
 
Αυτό ήταν. Χαμός στα ΜΜΕ, πανικός στο διαδίκτυο, στον... αφρό πάλι ο Λοβέρδος! O στόχος πέτυχε. Νέες δηλώσεις, νέες εμφανίσεις, νέοι χαρακτηρισμοί, κυριολεκτικά τυφώνας Λοβέρδου το Σαββατοκύριακο. Ακόμα και ο Άδωνις του άφησε χώρο και χρόνο!

Στα σοβαρά τώρα. Ο κύριος Λοβέρδος πιστεύει ακράδαντα, ότι η Χώρα του χρωστάει  την αναγνώριση, γιατί  ως Υπουργός κοινωνικών ασφαλίσεων, αλλά κυρίως ως Υπουργός Υγείας «έγραψε ιστορία», άσχετα αν κατάφερε τη διάλυση του ΕΣΥ, έκλεισε 50 (ναι πενήντα...) νοσοκομεία, άφησε την ύπαιθρο χωρίς ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, διέσυρε τις οροθετικές ιερόδουλες και άλλα… Τώρα δοξάζεται ως υβριστής! Να του ευχηθούμε «εις ανώτερα» και να του θυμίσουμε ότι όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η κοκκινόκωλη μαϊμού, τόσο πιο πολύ φαίνεται ο… κώλος της!