Leon: Είναι στο χέρι όλων μας (κερδίστε προσκλήσεις)

Leon: Είναι στο χέρι όλων μας (κερδίστε προσκλήσεις)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρασκευή το βράδυ ο Leon παίζει στο Gazarte σε μία, επετειακή, συναυλία. Με αφορμή αυτό το live (και το πάρτι που θα ακολουθήσει μετά) ο Τίμος Βερέμης (aka Leon) μιλάει στο e-tetRadio. 

23 Απριλίου 2015
Και σας προσφέρουμε τρεις διπλές προσκλήσεις. Στείλτε ένα mail στο [email protected] και μπείτε στην κλήρωση. Μέχρι την Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι. 

Οι νικητές για τις πέντε διπλές προσκλήσεις (είχε αυξημένη συμμετοχή και προσφέραμε δύο προσκλήσεις περισσότερες). Τα ονόματά σας παιδιά θα βρίσκονται στην είσοδο του μαγαζιού. Καλή (μας) διασκέδαση, τα λέμε εκεί. 
 
Ειρήνη Ρίζου
Δήμητρα Τσιόπελα
Δήμητρα Κουτσούρη
Όλγα Ρουβά
Γιάννης Σουρμελής

Γιατί ένας καλλιτέχνης να θέλει να γιορτάσει τον έναν χρόνο κυκλοφορίας ενός άλμπουμ του; Τι κέρδισες μέσα σε αυτό το διάστημα;
Ηταν ένας χρόνος πολύ γεμάτος σε εικόνες και εμπειρίες. Νιώθω σαν να πέρασαν πολλά χρόνια μέσα σε αυτόν τον έναν χρόνο. Το σημαντικότερο που θεωρώ οτι έχω κερδίσει είναι μεγαλύτερη γνώση πάνω στην μουσική, το live και τον ήχο γενικότερα.

 
Το ερώτημα επανέρχεται: Αθήνα ή Λονδίνο;
Είναι ξεκάθαρη η απάντηση για μένα. Η Αθήνα είναι το σπίτι μου κι ένας τόπος με τον οποίο συνδέομαι με πολλούς τρόπους. Εδώ μεγάλωσα και εδώ ανδρώθηκα μουσικά. Η επιλογή μου να μετακομίσω στο Λονδίνο έγινε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές και το πιστεύω. Αν στην Ελλάδα γεννηθεί επιτέλους μια νέα νοοτροπία, απαλλαγμένη από τη νοσηρή νοοτροπία του παρελθόντος, αν υπάρξει -το λιγότερο- δικαιοσύνη και αξιοκρατία, θα αλλάξουν πολλά και στην ψυχολογία των ανθρώπων και στην πράξη. Θα πάψει αυτή η χώρα να είναι κακέκτυπο του εαυτού της. Είναι στο χέρι όλων μας, στο μέτρο που μπορεί ο καθένας. 
 
Εκτός από το Gazarte θα παίξετε και στο Λονδίνο, αρχές Μαϊου. Τι περιμένετε από αυτή τη συναυλία στα ξένα;
Λίγες μέρες μετά τη συναυλία στο Gazarte, παίζω στο Λονδίνο στο Notting Hill Arts Club στις 28 Απριλίου. Αργότερα,στις 11 Μαίου και στις 14 Μαίου θα έχω την τιμή να ανοίξω τις συναυλίες των αγαπημένων Παύλου Παυλίδη & b-movies σε Λονδίνο και Βερολίνο αντίστοιχα.
 
Τι θα δούμε στο Gazarte;
Στο Gazarte θα παίξουμε το «Global», ορισμένα κομμάτια από το πρώτο δίσκο το «Futrue» και ορισμένες ελληνικές και ξένες διασκευές. Επί σκηνής θα έχουμε μπάσο, τύμπανα, ηλεκτρικές και ακουστικές κιθάρες, γιουκαλίλι, πλήκτρα, κρουστά και πνευστά. Την συναυλία θα ανοίξει η Αρετή Κοσμίδου και καλεσμένος θα είναι ο Παύλος Παυλίδης τον οποίο και ευχαριστώ πολύ για τη τιμή που μου έκανε. Τέλος, μετά τη συναυλία έχουμε πάρτυ με τον DJ Spector (Pepper 96.6).