(Κι άλλα) 8 πρόσωπα του ραδιοφώνου που αξίζουν

(Κι άλλα) 8 πρόσωπα του ραδιοφώνου που αξίζουν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σας παρουσιάσαμε χθες άλλα 2 (συν 2 εκτάκτως), οπότε είπαμε να συνεχίσουμε και σήμερα. 

24 Απριλίου 2015
Αλλά πριν θέλω να σας διευκρινίσω κάτι γιατί είχα κάποιες αντιδράσεις. Να σας πω το εξής λοιπόν: προσπαθώ να ξεχωρίζω 1ον) το ραδιοφωνικό από το προσωπικό και, 2ον), το ραδιοφωνικό από το πολιτικό. Για το πρώτο καλό είναι στα επαγγελματικά να ξεφεύγουμε (όσο μπορούμε) και να στεκόμαστε υπεράνω των προσωπικών μας αντιθέσεων και προστριβών. Όσο γίνεται. Από την παρακάτω λίστα μπορώ να σας πω κανά δυο που με βρίζουν από το πρωί έως το βράδυ (δεν θα έχουν άδικο προφανώς). Σκεφτείτε πως ο Γιάννης Νένες έχει κάνει μπλοκ το e-tetRadio στο Twitter, τέτοια αγάπη!
Όσο για το δεύτερο, αφορά όπως καταλαβαίνετε τους δημοσιογράφους σε ειδησεογραφικά ραδιόφωνα: είναι υποχρεωτικό να κρίνουμε τον άλλον με αμιγώς ραδιοφωνικά κριτήρια, όχι με πολιτικά. Δεν σημαίνει πως είναι καλοί παραγωγοί μόνο εκείνοι με τις απόψεις των οποίων συμφωνούμε. Όσο λιγότερο επηρεαζόμαστε από κάτι τέτοιο, τόσο το καλύτερο. 
Ιδού οι υπόλοιποι οχτώ λοιπόν από το έντυπο «τετΡΑΔΙΟ»
 
Γιώργος Κακούσης
«Βήμα 99.5» 

Εύστροφος, γρήγορος, 100% ραδιοφωνικός παραγωγός με ρυθμό κι εμπειρία. Καθαρή φωνή για τα ερτζιανά, ξεφεύγει λίγο μερικές φορές αλλά το κάνει με στιλ, να του το αναγνωρίσω. Και ακούγεται να είναι παιδί της «πιάτσας», της «αγοράς», αν με καταλαβαίνετε. 
 
Βαγγέλης Χαρισόπουλος
«Mad 106.2» 

Αλλο στιλ αυτός, πιο ανάλαφρος, με χιούμορ και χαβαλέ και με μια πιο «πιπεράτη» θεματολογία. Διαθέτει φανατικό κοινό. Τον ακούγαμε στον «Nitro 102.5» για χρόνια, πλέον είναι στον πιο νεανικό «Mad» και αυτό αποτελεί στοίχημα. 
 
Γιώργος Ανανδρανιστάκης
«105.5 Στο Κόκκινο»

Αριστερή κριτική και χιούμορ σε speed ρυθμούς. Ξεκινάει, μιλάει γρήγορα, προλαβαίνει μέσα σε μισή ώρα να κάνει ολόκληρη ανάλυση με μπρίο και κέφι. 
 
Αντώνης Καρπετόπουλος
«Σπορ 94.6»

Αθλητικά μεν, αλλά όχι μόνο. Ξέρει, ας πούμε, αρκετά από μουσική και, δη, ιταλική. Γνωρίζει και από κινηματογράφο, η εκπομπή απέχει πολύ από το να τη χαρακτήριζες σκέτο αθλητική. 
 
Γιώργος Μπακαλάκος (a.k.a. NTEΪBINT)
«Εν Λευκώ 87.7»

Ας τον δούμε περισσότερο ως dj και producer παρά ως ραδιοφωνικό παραγωγό. Αλλά εκείνη την ώρα (10-12 το βράδυ) βασικά θέλεις να ακούσεις μουσική παρά λόγια, οπότε φαντάζει ιδανικός. Είναι καλός και στα remix που ανακαλύπτει. 
 
Χρίστος Παπαγεωργίου
«Τρίτο Πρόγραμμα»

Αλλάζουμε εντελώς στιλ και πάμε σε φάση «κλασικής μουσικής». Η εκπομπή του είναι η περίφημη «Αναζητώντας την κυρία με τη στρυχνίνη» και είναι από εκείνες που χαίρεσαι να ακούς. Είναι και απρόβλεπτος στις επιλογές του. 
 
Γιάννης Λεουνάκης
«Rock 96.9»

Βαριά και μπάσα φωνή, ροκ ιστορίες από τα παλιά (είναι από τους κλασικούς του χώρου), μια ροκ παρουσία συνολικά. 
 
Παύλος Τσίμας
«Σκάι 100.3»

Το μόνο κακό είναι πως δεν ταιριάζει στο ραδιόφωνο όπου βρίσκεται. Πώς να κάνει εκπομπή ένας μειλίχιος και «ήρεμος» Τσίμας αμέσως μετά τις ραδιοφωνικές εξαλλοσύνες του Αρη Πορτοσάλτε; Παίζει και καλές μουσικές (όχι ο Αρης, προσοχή).