Pepper 96.6: «Εμείς παίξαμε πρώτοι το My Love»

Pepper 96.6: «Εμείς παίξαμε πρώτοι το My Love»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η διευκρινιστική απάντηση του ραδιοσταθμού, στο e-tetRadio.

29 Απριλίου 2015
Σας είπαμε προχθές σχετικά με την εμφάνιση της Kovacs στον Βοτανικό. Αλλά και για το ποιο ραδιόφωνο έπαιξε πρώτο το μεγάλο της hit, το My Love. Το ψάξαμε το θέμα μέσω Media Inspector ώστε να έχουμε τα αποτελέσματα που ζητήσαμε. Είδε ενδιαφέρον, νομίζουμε. Ωστόσο επειδή ξέρουμε πόσο πολύ ψάχνονται μερικά ραδιόφωνα στο συγκεκριμένο ρεπερτόριο αφήσαμε και κάποια ερωτηματικά στο τέλος. 



Μας ενημέρωσαν λοιπόν από τον «Pepper 96.6» πως το εν λόγω τραγούδι μπήκε στην database στις 4 Ιουνίου 2014, παίχτηκε για πρώτη φορά στον αέρα την ίδια μέρα στις 2:30 το μεσημέρι, ενώ καταχωρήθηκε στα «hot» της playlist δύο μέρες αργότερα, στις 6 του μηνός. Όπως υποστηρίζουν από το ραδιοσταθμό, το τραγούδι δεν καταγράφηκε τότε από το Media Inspector, γιατί δεν είχε έρθει ακόμα (επισήμως) στην Ελλάδα.

Το ακόμα πιο ωραίο θα ήταν να έβγαινε τώρα ένας σταθμός από το... πουθενά, από μία επαρχιακή πόλη της Ελλάδας και να μας έλεγε πως αυτό έπαιξε πρώτο την Kovacs γιατί τη γνωρίζει προσωπικά ένας παραγωγός του! Μην σας πούμε πως μπορεί να είχαν και σχέση (κρυφή!) μεταξύ τους. Στην Καρδίτσα, ας πούμε. Αυτό μάλιστα θα ήταν ίντριγκα περιωπής!