Άλλες 8 (συν 2) μουσικές εκπομπές που αξίζουν

Άλλες 8 (συν 2) μουσικές εκπομπές που αξίζουν
Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως λέγαμε και προχθές, παρουσιάζουμε εκπομπές στις οποίες το τραγούδι βρίσκεται στο επίκεντρό τους, η μουσική εν γένει, ως βασικό σημείο συζήτησης. 

22 Μαΐου 2015
Είδαμε δύο εκπομπές (Χρήστος Δασκαλόπουλος και Γιώργος Φλωράκης) ας δούμε τις υπόλοιπες οχτώ συν επιπλέον δύο για να φτιάξουμε ένα Top 10.   n
 
Γιάννης Πετρίδης 
Βήμα 99.5 
(καθημερινά, 6 με 8) 
Ξεκινώντας από τον μεγάλο δάσκαλο του ραδιοφώνου, να σας διευκρινίσουμε πως όλες οι μουσικές εκπομπές που παρουσιάζουμε σήμερα, εδώ, είναι στην ουσία μουσικο-δημοσιογραφικές. Δεν παίζουν τραγουδάκια στη σειρά, αλλά παρουσιάζουν τα τραγούδια που βάζουν. Ο Γιάννης Πετρίδης πρέπει να είναι ο πρώτος που έκανε τέτοιου είδους μουσική εκπομπή. 
 
Γιώργος Μουχταρίδης 
Pepper 96.6 
(καθημερινά, 10 με 1) 
Χαλαρός, ενημερώνει για τραγούδια και συναυλίες, ευχάριστος, μία ενημερωτική για τη μουσική εκπομπή όπως ακριβώς πρέπει να είναι εκείνη την ώρα. Θέλει καλό ζύγι το ραδιόφωνο, δεν είναι κάτι το απλό. 
 
Γιάννης Δημητριάδης 
Kosmos FM 
(καθημερινά, 4 με 6) 
Με καλές μουσικές και ωραίο λόγο. Το Kosmos FM επανήλθε στον αέρα φρέσκο και ανανεωμένο, πολύ καλύτερο από πριν. Κι αυτό είναι δουλειά του Γιάννη Δημητριάδη. Μόνο αρνητικό τού Kosmos FM πως είναι της ΝΕΡΙΤ (αλλά αυτό αλλάζει από Δευτέρα). 
 
Σιδερής Πρίντεζης 
Δεύτερο Πρόγραμμα 
(καθημερινά, 4 με 6) 
Μία κινητή αρχειακή βιβλιοθήκη, παίζει τραγούδια και λέει ιστορίες γύρω από αυτά - ιστορίες άγνωστες ή ξεχασμένες. 
 
Νίκος Πετρουλάκης 
105.5 Στο Κόκκινο 
(Καθημερινά, 12 με 1 μεσάνυχτα) 
Κι αυτός με τη σειρά του μία κινητή αρχειακή βιβλιοθήκη, αλλά στο ξένο τραγούδι. Γνωρίζει καντάρια από μουσική, το παρελθόν το παίζει στα δάχτυλα. Ερώτηση: Πότε το παρόν γίνεται για τον Νίκο Πετρουλάκη παρελθόν; Μετά από πόσα χρόνια; 
 
Γιάννης Σκουλετάκης 
Real FM 
(Σάββατο, 5 με 7) 
Η ελληνική μουσική εκπομπή του σταθμού. Παίζει τα μεγάλα ελληνικά τραγούδια κι έχει κι έναν ιδιαίτερο τρόπο που τα παρουσιάζει! Από τους παλιούς των FM ο Γιάννης Σκουλετάκης, από το Ράδιο Βερόνικα αν θυμάστε. 
 
Γιώργος Αποστόλου 
Red 96.3 
(καθημερινά, 8 με 11 βράδυ) 
Ροκ μουσικές, σχόλια ιδανικά για τα βράδια, ροκ και ο τρόπος του on air. Αυτό το καλό ροκ, φυσικά· το κλασικό, το αυθεντικό. 
 
Γιώργος Χαριζάνης 
Mad 106.2 
(καθημερινά, 5 με 8) 
Πιο ποπ, πιο επιτυχίες, ένα στιλ ραδιοφώνου αρκετά πιο εμπορικό. Σε κάποιους δεν αρέσει, ίσως γιατί ακούγεται πολύ φαντεζί. Γούστα...
 
Θανάσης Μήνας
105.5 Στο Κόκκινο
(καθημερινά 11 με 12 το βράδυ)
«Μαύρα», όλη η... μαύρη μουσική και σε όλες τις εκφάνσεις της. Ο Θανάσης το ψάχνει ενδελεχώς το πράγμα, παρουσιάζει και πολλά σπάνια κομμάτια. Και από πληροφορίες, πλήθος αυτών.
 
Πάνος Σαββόπουλος
Alpha 98.9
(Σαββατοκύριακο, 10 με 12)
Ένας μελετητής του ρεμπέτικου τραγουδιού να παρουσιάζει -εμπεριστατωμένα- σπάνιους θησαυρούς του είδους. Αξίζει. Είναι και η ώρα τέτοια που ταιριάζει αν σου αρέσουν αυτά τα κομμάτια.