Επιστρέφει ο Best 92.6

Επιστρέφει ο Best 92.6
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δυόμισι χρόνια, μετά την τελευταία φορά που εξέπεμψε πρόγραμμα. Κι ενώ η συχνότητα ήταν εδώ και μήνες κενή. Με τους πειρατές να αλωνίζουν φυσικά.

20 Ιουνίου 2015
update 3: Ξεκίνησε ΕΔΩ και η διαδικτυακή εκπομπή του Best 92.6, μέσω του live24.

update 2: Τα 15 πρώτα τραγούδια, που έπαιξαν στον αέρα του Best 92.6

Air - Sexy Boy
Mattafix - Living Darfur
Adele - Tired
Marsmobil - Ordinary Boy
Caddish - Dizzy
Air - Alpha Beta Gaga
18 Καλοκαίρια Μετά - Αυγουστιάτικο Φεγγάρι
The Verve - Love Is Noise
Gramatik - Fallen
Ian Brown - Just Like You
Banks - Stick
Jonathan Kusuma - Intracity
Fort Minor ft. Holly Brook & Jonah Matranga - Where'd You Go
La Roux - In For The Kill
Amy Winehouse ft. NAS - Like Smoke

update: Από τις 11 και μισή περίπου, πρωί Κυριακής και ο σταθμός είναι στον αέρα


«Μπαράζ» επιστροφών στον αέρα, Μέσων Ενημέρωσης που είχαν κλείσει. Μετά την ΕΡΤ λοιπόν, σειρά παίρνει ένας αγαπημένος σταθμός της μπάντας, από τους πλέον δημοφιλείς των τελευταίων ετών. Ο Best 92.6 επιστρέφει στα ερτζιανά από αυτό το Σαββατοκύριακο! Κι έχοντας στο δυναμικό του, τους περισσότερους από τους παλιούς παραγωγούς του (εκτός από εκείνους που είναι πλέον σε άλλα ραδιόφωνα).


Με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς αυτή τη φορά, καθώς από πέρσι το καλοκαίρι ο Best 92.6 πέρασε στα χέρια των εργαζομένων του. Αναμένονται λοιπόν ανακατατάξεις, στον χώρο του dance αλλά και γενικότερα του εναλλακτικού ραδιοφώνου, με έναν από τους δυνατότερους «παίκτες» του είδους να μπαίνει στον «ανταγωνισμό». Για αρχή θα ακούμε μόνο μουσική, το περίφημο playlist του σταθμού - καινούργιο κι ανανεωμένο. Και ίσως να παρατηρηθούν κάποια τεχνικά προβλήματα μέχρι να είναι όλα οκ και σωστά

 
Οι ευχές μας για μακροημέρευση, ειδικά σε ένα αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο όπως (και) ο Best 92.6, είναι δεδομένες!  Η φωτογραφία προέρχεται από το site του Αλέξανδρου Χριστόπουλου που κι αυτός με τη σειρά του επιστρέφει δυναμικά.