Ώρα για Ejekt Festival, λάβετε θέσεις!

Ώρα για Ejekt Festival, λάβετε θέσεις!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο χώρος άλλαξε, κι έτσι το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Φάληρου. Τα εισιτήρια προπωλούνται στα 35 ευρώ ενώ στο ταμείο θα είναι στα 40 ευρώ (για τα Vip εισιτήρια οι τιμές είναι 70 και 90 ευρώ αντίστοιχα).

14 Ιουλίου 2015
Το Ejekt Festival έρχεται ξανά λοιπόν με εξαιρετικό line up! Ο Parov Stelar θα κάνει μία ακόμα από τις περίφημες electro-swing εμφανίσεις του, ενώ ο Steve Aoki, ο δημοφιλέστατος dj θα παίξει για μας electro, house, dupstep. Επίσης, θα απολαύσουμε τους Glasvegas από τη Σκωτία καθώς και τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού Kadebostany. Μαζί τους θα είναι το rock δίδυμο των Moon Duo, οι Έλληνες DJs ACE2ACE σε mainstream dance ρυθμούς και ο Night Knight, ο ντράμερ των Planet of Zeus, που θα ανοίξει τη βραδιά με την προσωπική του δουλειά.
 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 16:30 και το πρόγραμμα ξεκινά νωρίς το απόγευμα. Σε μία από τις πολυσυζητημένες διοργανώσεις και πολύ-αναμενόμενες τα τελευταία καλοκαίρια τόσο για την καλή της οργάνωση όσο και για τα απολαυστικά acts επί σκηνής, θα είμαστε εκεί!  Ευχόμαστε κι εσείς!
 
17.20 Night Knight
18.15 Moon Duo
19.15 Glasvegas
20.45 Kadebostany
22.05 Parov Stelar
00.20 Ace2Ace
01.15 Steve Aoki