Μanu Chao στο Terra vibe!

Μanu Chao στο Terra vibe!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο επαναστάτης (αγαπημένος μας) μουσικός έρχεται ξανά στην Ελλάδα για να κλείσει το Rockwave Festival με τις γνωστές νότες ελευθερίας και τρέλας που όλοι αγαπάμε χρόνια τώρα, για μια βραδιά που θα μας οδηγήσει σε μονοπάτια που έχουμε ξεχάσει μέσα σε όλο το κυνήγι μαγισσών που βιώνουμε.

20 Ιουλίου 2015
Και θα ενώσει ξανά την Τρίτη 21 Ιουλίου στη σκηνή του Terra Vibe τις punk επιρροές, τις γαλλικές και βάσκικες ρίζες του, τους ρυθμούς της salsa και της reggae και την εφορία της ska, τραγουδώντας τις δημιουργίες του σε γεύσεις άκρως μεσογειακές!
 
Με απαίτηση δική του τα εισιτήρια είναι τα φθηνότερα που έχουμε δει στη διοργάνωση. Μετά την εξάντληση αυτών στα 12 και 16 ευρώ (στην αρχική προπώληση), τώρα κοστίζουν 18 ευρώ και 19 στο ταμείο. Πιστός στους στίχους του για τη μετανάστευση, την αγάπη, τη ζωή στα γκέτο, την ελευθερία στη σκέψη και τη ζωή, τον περιμένουμε αύριο να μας ενώσει ξανά στην αγκαλιά που πάντα ανοίγει για το κοινό του. Θα είμαστε εκεί για μια συναυλία με μότο τα δικά του λόγια: «Είμαι ευτυχισμένος που ζω σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν το διάλεξα, αλλά ένας πλανήτης είναι ένας πλανήτης. Γεννήθηκα στη Γαλλία, αλλά θα μπορούσα να είχα γεννηθεί στη Σενεγάλη, την Ιαπωνία ή τη Ρουμανία. Δεν με ενδιαφέρει το πού. Αυτός ο πλανήτης είναι τόσο μικρός και τόσο μεγάλος ταυτόχρονα, και εγώ είμαι ένα μέρος του». Ραντεβού στη Μαλακάσα!

Το πρόγραμμα:
DJ SPERY 17:00-17:55
LES SKARTOI 18:00-19:00
FUNDRACAR 19:30-20:30
BAILDSA 21:00-22:00
MANU CHAO 22:30-00:30