Όταν ο δήμαρχος Αμφίπολης «κορόιδευε» τη Νατάσσα Μποφίλιου

Όταν ο δήμαρχος Αμφίπολης «κορόιδευε» τη Νατάσσα Μποφίλιου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Κόντρα μεταξύ της εταιρίας Prospero που διοργανώνει τις συναυλίες της Μποφίλιου και του δημάρχου Αμφίπολης Κώστα Μελίτου. Η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη για τις 14 Αυγούστου, στο Φεστιβάλ της Αμφίπολης, ματαιώθηκε. 

10 Αυγούστου 2015
«Η εταιρεία Prospero ανακοινώνει ότι λόγω της υπαναχώρησης του Δήμου Αμφίπολης από τις συμβατικές του υποχρεώσεις, η προγραμματισθείσα συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στις 14.08.2015 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμφίπολης δεν θα πραγματοποιηθεί» λέει η Κατερίνα Σταματάκη εκ μέρους της εταιρίας. Και συνεχίζει: «Εκφράζουμε την έντονη αγανάκτηση και διαμαρτυρία μας για τη συμπεριφορά του Δήμου Αμφίπολης και τον τρόπο με τον οποίο οι φερόμενοι ως εκπρόσωποι και συνεργάτες του, παραπλάνησαν την εταιρία μας ως προς τις αληθείς προθέσεις τους, την πραγματική ιδιότητά τους και εντέλει υπαναχώρησαν, προκαλώντας στην εταιρία μας σημαντική ζημία και ηθική βλάβη, για την αποκατάσταση της οποίας επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας». 
 
Ο Δήμαρχος Αμφίπολης και Πρόεδρος του Φεστιβάλ Αμφίπολης Κώστας Μελίτος πέρασε στην αντεπίθεση. «Ο Δήμος Αμφίπολης δεν υπαναχώρησε ποτέ από καμία συμφωνία με την εταιρία που εκπροσωπεί την κ. Μποφίλιου καθώς ουδέποτε προχώρησε σε οποιαδήποτε συμφωνία μαζί της» λέει για να καταλήξει: «Δυστυχώς οι απαιτήσεις της εταιρίας Prospero που εκπροσωπεί την κ.Μποφίλιου ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν, καθώς η πρότασή μας αλλά και το σχέδιο συμφωνητικού που αποστείλαμε δεν έγιναν αποδεκτά από την εταιρεία Prospero που εκπροσωπεί την κ. Μποφίλιου». 
 
Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Καθώς φαίνεται μάλλον όχι. Δεν λέει όλη την αλήθεια ο κ. Δήμαρχος. Το e-tetRadio φέρνει στη δημοσιότητα σήμερα το επίσημο έγγραφο που απέστειλε ο ίδιος ο δήμαρχος στην Prospero και σύμφωνα με το οποίο, συμφωνούσε για τη διεξαγωγή της συναυλίας. 


 
Να υποθέσουμε πως η εταιρία της Νατάσσας Μποφίλιου θα ζητήσει αποζημίωση. Άλλωστε η 14η Αυγούστου είναι μία από τις πιο hot συναυλιακές βραδιές του καλοκαιριού, δεν είναι για να χάνονται έτσι εύκολα. Ούτε μπορούμε να φανταστούμε πόσα εισιτήρια θα έκοβαν και όχι στην Αμφίπολη αλλά σε άλλες, πιο μεγάλες, πόλεις.