Νέο ξεκίνημα για το Kosmos FM

Νέο ξεκίνημα για το Kosmos FM
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μόνο μουσική θα παίζει ο σταθμός μέχρι την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, ξεκινώντας το νέο του πρόγραμμα την επομένη, το πρωί, στις 8.

28 Αυγούστου 2015
Από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου λοιπόν με νέες εκπομπές και αρκετές αλλαγές στις ώρες μετάδοσης κάποιων παλιότερων. Όπως τον ακούμε τώρα θα συνεχίσει μέχρι και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, αμέσως μετά θα παίζει μόνο μουσική για μερικές ημέρες, για να αρχίσει ξανά με μία καινούργια λογική (όχι πολύ διαφορετική φυσικά σε σχέση με το παρελθόν).
 
Αναγκαίο αυτό το μουσικό... διάλειμμα, θα έπρεπε να το είχαν κάνει ήδη από καιρό, έστω και αν και τώρα με τη νέα σεζόν για τα ραδιόφωνα μοιάζει ως η πιο κατάλληλη περίοδος. «Πέφτουν» οι εκλογές όμως φέτος και ίσως ορισμένα μουσικά ραδιόφωνα καθυστερήσουν λίγο την έναρξή τους, την τραβήξουν μετά τις 20 του μηνός.
 
Βέβαια, το Kosmos FM της ΕΡΑ έχει ένα ντεζαβαντάζ σε σχέση με το Kosmos FM της ΝΕΡΙΤ: δεν αναμεταδίδεται σε όλη την Ελλάδα μια και στους πομπούς στην επαρχία επανήλθε η κομμένη ΕΡΑ Σπορ. Η  αλήθεια είναι πως περισσότερο ενδιαφέρονται στην υπόλοιπη Ελλάδα για ποδόσφαιρο παρά για την world music, όσο και αν δεν μας αρέσει αυτό και πολύ ως γεγονός. Αλλά, ισχύει.  
 
Εν αναμονή του νέου προγράμματος λοιπόν (Γιώτα Κοτσέτα, δύναμη) και της νέας φυσιογνωμίας του σταθμού. Διευθυντής του ο Πάνος Χρυσοστόμου και το στοίχημα που βάζει είναι μεγάλο: το Kosmos FM επί ΝΕΡΙΤ ήταν ένα πολύ καλό και σύγχρονο (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) ραδιόφωνο. Γιάννης Δημητριάδης και Λεωνίδας Αντωνόπουλος είχαν κάνει εξαιρετική δουλειά.