Τους χόρεψε όλους στην ΕΡΤ ο Προκόπης Δούκας

Τους χόρεψε όλους στην ΕΡΤ ο Προκόπης Δούκας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Προσπάθησαν να του αλλάξουν ώρα εκπομπής στο Kosmos FM κι έφτασε διαμαρτυρόμενος μέχρι τον Λάμπη Ταγματάρχη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ.

04 Σεπτεμβρίου 2015
Και όλα αυτά επειδή στο νέο πρόγραμμα του Kosmos FM που θεωρητικά θα ξεκινούσε τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου (διαβάστε ΕΔΩ) αλλά τελικά δεν ξεκινάει, ο Προκόπης Δούκας θα πήγαινε από την πρωινή στην απογευματινή ζώνη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έστειλε πολυσέλιδη επιστολή στον Λάμπη Ταγματάρχη και τον Διονύση Τσακνή κάνοντας λόγο για πολιτική φίμωση! Και ρεβανσισμό. Από τη μεριά του καλά κάνει ο Προκόπης, δεν το συζητώ, δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς επειδή διαφυλάσσει τα κεκτημένα του. Από πότε όμως η αλλαγή ώρας μίας εκπομπής είναι πολιτική φίμωση; Και ειδικά όταν μιλάμε για ένα μουσικό ραδιόφωνο. Εκτός κι αν ο Προκόπης θεωρεί πως κάνει πολιτική εκπομπή οπότε τότε αλλάζει το πράγμα. Και θα έπρεπε να αλλάξει και σταθμό μαζί, δεν είναι το Kosmos FM ή το Τρίτο Πρόγραμμα για αυτά, θα μπορούσε να πήγαινε στο ειδησεογραφικό Πρώτο Πρόγραμμα. 
 
Τι έκαναν οι ιθύνοντες της ΕΡΤ; Ο Λάμπης Ταγματάρχης και ο Γιώργος Γιουκάκης (υπεύθυνος ραδιοφωνίας); Κοινώς, κώλωσαν. Και υποχώρησαν. Έβγαλαν εσωτερική εγκύκλιο λοιπόν την Τετάρτη πως απαγορεύεται οποιαδήποτε αλλαγή σε ώρες εκπομπών όσο διαρκεί η προεκλογική περίοδος. Πρωτάκουστο. Να μην μπορεί ο συντονιστής ενός μουσικού προγράμματος να πραγματοποιήσει δύο τρεις αλλαγές επειδή έχουμε εκλογές; Κι αν δεν βγει κυβέρνηση; Κι αν η προεκλογική περίοδος είναι παρατεταμένη; Τι θα συμβεί; Θα διαιωνίζεται εσαεί η κατάσταση; Η γνωστή παλιά ΕΡΤ. Μία από τα ίδια. Αρτηριοσκληρωτική και προβληματική. Με φέουδα και καπετανάτα. 
 
Το πιο φαιδρό για το Kosmos FM είναι τα σποτάκια που παίζονται εδώ και μέρες διαφημίζοντας το νέο πρόγραμμα. Μιλούν όλοι οι παραγωγοί και λένε στους ακροατές πως τους περιμένουν στο νέο πρόγραμμα από τις 7 Σεπτεμβρίου. Δεν το αλλάζουν τουλάχιστον να λένε για μετά τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν και όποτε τελειώσουν;

Όταν Γιώργος Γιουκάκης και Λάμπης Ταγματάρχης αποδεικνύονται τόσο... φοβισμένοι στα απλά-απλούστατα, τι θα πράττουν άραγε στα δύσκολα