Εκτός Sfera 102.2 η Ράνια Κωστάκη

Εκτός Sfera 102.2 η Ράνια Κωστάκη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγές στα πρωινά (και όχι μόνο) των μουσικών ραδιοσταθμών.

06 Σεπτεμβρίου 2015
Ανακατατάξεις προγραμματισμένες αλλά και της τελευταίας στιγμής στα μουσικά ραδιόφωνα, λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Μετά την έκπληξη που έκανε ο Sfera 102.2 με τον Μάκη Πουνέντη στην πρωινή ζώνη, μετά τις 10, ήρθε και μια σημαντική απώλεια. Εκείνη της Ράνιας Κωστάκη, μετά από τρία χρόνια θητείας στο (επιτυχημένο) πρωινό του ραδιοσταθμού. «Κάνω πρωινές εκπομπές τα τελευταία 11 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξυπνάω καθημερινά στις 5:30 το πρωί. Μετά από 23 χρόνια πορείας στο ραδιόφωνο και έχοντας ξεκινήσει από την βραδινή ζώνη, νομίζω ότι ίσως ήρθε η στιγμή να επιστρέψω ξανά σε αυτή» δήλωσε η ίδια στο gossip-tv.gr. Τη θέση της από την επόμενη Δευτέρα στο πλευρό των Γρηγόρη Αρναούτογλου και Γιώργου Λιανού θα πάρει η Νάνσυ Αντωνίου και ο Παναγής
 
Αλλαγή και στην σύνθεση του πρωινού του Music 89.2. Η Κώννη Ζήκου βρίσκεται πλέον εκτός συχνότητας, με την Αντιγόνη Βιντιάδη (ex Mad Radio 106.2) να πλαισιώνει από την ερχόμενη Δευτέρα τον Νικόλα Ράπτη. Στον αντίποδα, ορφανό παραμένει μέχρι στιγμής το πρωινό του Mad Radio 106.2 μετά την μετακίνηση της Μαίρης Αργυριάδου στον Ρυθμό 94.9.
 
Τέλος, νέα νυχτερινή εκπομπή επικοινωνίας στον Σπορ FM 94.6. Οι Νικόλας Βασιλαράς, Κώστας Κετσετζόγλου και Αντώνης Σαούλης, ρεπόρτερ Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού αντίστοιχα, θα ανοίγουν τις γραμμές για τους ακροατές του σταθμού, αντί των Χρήστου Σούτου και του (αποχωρήσαντα) Ηρακλή Αντύπα.