Πως βλέπει ο (ίδιος ο) Πέτρος Κωστόπουλος τον Galaxy 92

Πως βλέπει ο (ίδιος ο) Πέτρος Κωστόπουλος τον Galaxy 92
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρώην εκδότης γράφει για το ιστορικό μουσικό ραδιόφωνο, τα ηνία του οποίου ανέλαβε προ διμήνου.

11 Σεπτεμβρίου 2015
Εδώ και μερικές εβδομάδες τον τρέχει το σταθμό ο Πέτρος Κωστόπουλος. Μια αμφιλεγόμενη επιλογή από Γεωργάκη και Ορφανίδη, με απώτερο σκοπό ο σταθμός να ξεκολλήσει από το 4% στο οποίο βρίσκεται εσχάτως. Ο νυν διευθυντής του, μέσω του editorial του Toratora.gr, σημειώνει μεταξύ άλλων φαιδρών που γράφει για τη Μύκονο: 
«Πέρασα ένα περίεργο καλοκαίρι. Μου ξεκίνησε καλά και χαρούμενα, μετά από πολύ καιρό, χαλάστηκα σύντομα για κάποιες χοντρές αναποδιές στη δουλειά, πήγα να στρώσω και μου πλάκωσαν διάφορα άλλου τύπου, δούλευα με τις ώρες να φτιάξω το νέο μουσικό πρόγραμμα του Galaxy 92 (που παρεμπιπτόντως βγήκε στον αέρα και αν το ακούσετε πείτε μου την άποψη σας). [...] Να σας πω και τι μουσική ακούω τώρα, για να καταλάβετε και τον διχασμένο μου εγκέφαλο...; Απ΄όλα τα τραγούδια που διάλεξα για το Galaxy 92, έχω κολλήσει σε δύο, που είναι μεταξύ τους από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Άλλωστε έτσι διάλεξα όλη τη μουσική». 
 
Παράλληλα, σε σχόλιο ακροατή στην σελίδα του Galaxy στο facebook, ο σταθμός (ο ίδιος ο Κωστόπουλος;) απάντησε: «Πρέπει σε πρώτη φάση να αποκτήσει μία σαφή στόχευση το πρόγραμμα, ώστε να είναι εύκολο για τον καθένα να την αντιληφθεί γρήγορα και σωστά και παράλληλα να συλλέξουμε και τις παρατηρήσεις των ακροατών, ώστε οι οποίες επόμενες αλλαγές και προσθήκες να βασιστούν σε αυτές».
Το κοινό πάντως εξακολουθεί να είναι διχασμένο. Άλλοι επικροτούν τις αλλαγές και άλλοι τις κατακρίνουν.
 
Από εδώ και πέρα το θέμα είναι πλέον σε τι ακριβώς θα μετεξελιχθεί ο Galaxy 92. Με τις μουσικές φυσικά του Πέτρου Κωστόπουλου (σε συνεργασία με τον Θοδωρή Γιαννόπουλο). Το γνώριμο ρεπερτόριο πάντως με τα παλιά και σύγχρονα mainstream και slow προς το βράδυ ξένα τραγούδια αποτελεί ήδη παρελθόν για τη συχνότητα...