Απόλυση Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV λόγω Ολυμπιακού

Απόλυση Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV λόγω Ολυμπιακού
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μοιάζει απίστευτο για τη συνδρομητική πλατφόρμα που, μόλις χθες, υπερηφανευόταν πως έχει ξεπεράσει τους 400 χιλιάδες συνδρομητές. Μοιάζει σαν να μην τους σέβεται αλλά τους ζητάει τη συνδρομή τους κάθε μήνα. 

11 Σεπτεμβρίου 2015
update: Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για την απόλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την αναίτια απόλυση του Αλέξη Σπυρόπουλου από τον ΟΤΕ TV.
Ο ΠΣΑΤ καλεί τη διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού αφενός να δώσει εξηγήσεις για την απόφαση του περί απομάκρυνσης ενός εκ των κεντρικών σχολιαστών του και αφετέρου να την ανακαλέσει άμεσα.
Ο ΠΣΑΤ καλεί και πάλι τις Πρωτοβάθμιες και Δευτεροβάθμιες Συνδικαλιστικές Ενώσεις να παρέμβουν και συμπαρατάσσεται μαζί τους στον αγώνα κατά της κατεδάφισης των εργασιακών σχέσεων και της κατά συρροή απώλειας θέσεων εργασίας. Επιπλέον αυτού, η απόλυση του συναδέλφου, συνέβη σε ένα από τα ΜΜΕ που δεν μας είχαν συνηθίσει σε συμπεριφορές αντίθετες προς την ελευθεροτυπία και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλά δυστυχώς συνέβη και αυτό».

Σύμφωνα λοιπόν με το SDNA.gr (Αλαφούζος, βέβαια) στο οποίο εργάζεται ο γνωστός και καλός δημοσιογράφος, ο «ΟΤΕ TV ενημέρωσε επισήμως τον Αλέξη Σπυρόπουλο ότι η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα συνεχιστεί επειδή η ηγεσία του καναλιού κρίνει ότι ο δημοσιογράφος δημιουργεί προβλήματα με τα γραφόμενά του στη σχέση της συνδρομητικής πλατφόρμας με τον Ολυμπιακό».
 
Ας μην μιλήσουμε για τη δημοσιογραφική δεοντολογία εδώ. Ούτε για το γεγονός πως ο Αλέξης Σπυρόπουλος είναι ένας από τους καλύτερους σπορτκάστερ στη χώρα μας. Να πούμε μόνο για το κανάλι και πως αυτό συμπεριφέρθηκε σε έναν δημοσιογράφο του. Περίεργο, πράγματι. Και υπέκυψε στις απαιτήσεις μίας ομάδας, μίας οποιαδήποτε ομάδας,  ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου πράγμα εντελώς απαράδεκτο και έφτασε στο σημείο να κάνει χειρότερο το προϊόν που προσφέρει στους... πελάτες του διώχνοντας τον πιο δημοφιλή παρουσιαστή του. Επαναλαμβάνουμε, πολύ περίεργο για τη γνωστή συνδρομητική πλατφόρμα σε μία φάση της ιδιαίτερα ανοδική. 

Παντοδύναμος Βαγγέλης Μαρινάκης ένα πράγμα.