Νέος, ερωτικός και πιο «ψαγμένος» βραδινός Love 97.5

Νέος, ερωτικός και πιο «ψαγμένος» βραδινός Love 97.5
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ρυθμοί... έπεσαν και πάλι στο βραδινό πρόγραμμα του σταθμού. Επιστροφή σε γνώριμα μουσικά μονοπάτια εδώ και λίγες μέρες για τη βραδινή ζώνη του Love 97.5 (εξαιρείται το σταθερό μεταμεσονύχτιο 12-6 με τα classics).

29 Σεπτεμβρίου 2015
 Όπως σας είπαμε ήδη, ο ο ερωτικός ραδιοσταθμός της πόλης πρόσθεσε στο δυναμικό του τον Βασίλη Ιωάννου, κατευθείαν από τον Galaxy 92, εμπλουτίζοντας έτσι και τις μουσικές επιλογές του. 
 
Σύμφωνα με το Media Inspector, πριν την αναμόρφωση του προγράμματος ο Love 97.5 ήταν πιο mainstream το βράδυ -όπως είναι φυσικό, ελέω playlist- με κομμάτια καλλιτεχνών όπως η Δέσποινα Βανδή, η Μαρινέλλα, η Μαρία-Έλενα Κυριάκου, ο Phil Collins, o James Blunt, οι Vaya Con Dios κ.α. Ενώ με την αλλαγή που έφερε η «μετακόμιση» της νυχτερινής ζώνης του Galaxy στους 97.5, ο Love Radio έγινε πιο «slow» στις μουσικές του, με ελληνικά και ξένα τραγούδια όπως του Σταμάτη Κραουνάκη, του Van Morrison, του Γιάννη Χαρούλη, του Richard Marx, του Παύλου Σιδηρόπουλου, της Laura Branigan και άλλων.
 
Να δούμε στην πορεία, αν αυτή η στροφή προς την... ποιότητα, θα αποδώσει καρπούς. Και αν θα επιστρέψει στο μέλλον στα παλιά ποσοστά του. Ειδικά τώρα που αισίως το ραδιόφωνο βαδίζει προς το 20ο έτος της λειτουργίας του.