Τι αξία έχουν τα 700 ευρώ για να δεις τους Thirty Seconds to Mars στη Μαλακάσα;

Τι αξία έχουν τα 700 ευρώ για να δεις τους Thirty Seconds to Mars στη Μαλακάσα;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ως  γνωστόν το συγκρότημα παίζει την Τετάρτη στο Terra Vibe στη Μαλακάσα και, εκτός από την απορία ποιοι θα πάνε «χειμωνιάτικα» μέχρι εκεί, ρωτάμε και το άλλο: πόσα θα πληρώσουν;  

28 Σεπτεμβρίου 2015
Εντάξει, μπορεί τα κανονικά εισιτήρια να κοστίζουν 39 ευρώ και για τα VIP να ανεβαίνει η τιμή τους στα 60, ωστόσο υπάρχουν και κάποια ειδικά πακέτα, με τις τιμές των οποίων σε πιάνει ένας ίλιγγος. Τα διαφημίζει η ίδια η Didi Music αν και βλέπουμε πως κάποια από αυτά είναι ήδη sold out!
 
Δώστε βάση λοιπόν. Τα πιο... φθηνά είναι τα Kings & Queens με εισιτήριο στην περιοχή Fanzone (δίπλα στη σκηνή), φωτογραφία και meet and greet με το συγκρότημα, συν κάποιες ακόμα παροχές, που κοστίζουν 275 δολάρια έκαστο (την τιμή τη δίνουν σε δολάρια, τι να κάνουμε, προέρχεται από το μάνατζμεντ). Εισιτήρια, εδώ, υπάρχουν, προλαβαίνετε! Όμως έχουν τελειώσει τα Closer to the Edge (μόλις 650 δολάρια) και, κυρίως, τα On Stage που προσφέρουν και τη δυνατότητα να ανέβουν οι φαν πάνω στη σκηνή και κοστίζουν μόλις 845 δολάρια. Δυστυχώς είναι sold out, ψάξαμε αλλά δεν προλάβαμε. Θα το αντέξουμε να τους δούμε από κάποια μέτρα μακριά, δεν πειράζει.