Mr. Highway Band ή The Underdogs;

Mr. Highway Band ή The Underdogs;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Γιατί όχι και τα δύο: Σάββατο βράδυ λοιπόν στο six d.o.g.s θα έχουμε double bill με δύο νέα ονόματα της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής. 

02 Οκτωβρίου 2015
Οι Mr. Highway Band μετά από μια μικρή παύση επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις ξεκινώντας από την έδρα τους, την Αθήνα. Με τους δύο δίσκους τους, «Is that myself» (2012) και «Story of my life» (2014), αλλά και αρκετά καινούργια κομμάτια από το υλικό που ηχογραφούν αυτή την περίοδο, θα συναντήσουν στη σκηνή του six d.o.g.s τους The Underdogs για μια βραδιά γεμάτη ένταση και rock'n'roll. 
 
Οι Mr. Highway Band είναι οι: Γιάννης Αφένδρας (Mr.Highway), Γρηγόρης Ψαλτάκος, Θύμιος Σπηλιωτόπουλος, Διονύσης Τσιούνης, Δημήτρης Τσάρνος.
 
Οι The Underdogs ξεκίνησαν το 2013 σαν τρίο, για να εξελιχθούν στην πορεία σε ένα σχήμα που σε στιγμές μετρά έως και 7 άτομα on stage. Ο βασικός δημιουργικός πυρήνας αποτελείται από τους: Δημήτρη Οικονόμου (κιθάρες, φωνή), Αποστόλη Κοκκαλάκη (μπάσο), Κώστα Χουρδάκη (τύμπανα, φωνή) και Νίκο Ιωακείμ (κιθάρες), οι οποίοι στο στούντιο και στη σκηνή πλαισιώνονται από τους: Γωγώ Κουτσοκέρα (φωνή), Θοδωρή Καλαϊτζίδη (πλήκτρα) και Γιώργο Λαδόπουλο (τρομπέτα).
 
Η αγάπη τους για τις ψυχεδελικές και blues rock φόρμες τους έφερε εξαρχής κοντά, όπως και η από κοινού απέχθεια στους μουσικούς αυτοπεριορισμούς. Ηχογράφησαν το πρώτο τους e.p "Snowball Effect" τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις κι ένα κομμάτι, το "Cross the line", που ξεχώρισε ιδιαίτερα, ενώ σε λίγες εβδομάδες μπαίνουν στο στούντιο για το πρώτο τους άλμπουμ.