Η γιορτή του βινυλίου στο Cine Κεραμεικός

Η γιορτή του βινυλίου στο Cine Κεραμεικός
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Vinyl is back, η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο, αλλάζει σελίδα, και στήνει μια διαφορετική μουσική γιορτή στο «Cine Κεραμεικός», στην καρδιά της πόλης! 

08 Οκτωβρίου 2015Μετά από 5 πετυχημένες διοργανώσεις στο κτήριο «Μηχανουργείο» της «Τεχνόπολις», στο Γκάζι, όπου περισσότεροι από 60.000 άνθρωποι συνολικά ήρθαν κοντά στο βινύλιο και τον ζεστό του ήχο, το Vinyl is back «μεγαλώνει», γιορτάζοντας το τριήμερο Παρασκευή 11, Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Δεκεμβρίου με χιλιάδες βινύλια και ένταση στο μάξιμουμ, στο Cine Κεραμεικός!
 
Σε ένα χώρο που έχει σημαδευτεί από κορυφαίους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο βινύλιο, όπως οι Νίκος Παπάζογλου, Χαρούλα Αλεξίου, Διονύσης Σαββόπουλος, Νίκος Πορτοκάλογλου, Γιώργος Μαργαρίτης, Cesaria Evora, Buena Vista Social Club και πολλοί άλλοι.
 
Εκεί θα στηθεί η φετινή πολυμορφική γιορτή του βινυλίου με εταιρίες, καταστήματα δίσκων, γκάτζετ και ό,τι σχετίζεται με τη μουσική και το βινύλιο.
 
Σε μια εποχή που οι πωλήσεις βινυλίου ανεβαίνουν κατακόρυφα το Vinyl is back φέρνει κοντά του καλλιτέχνες που επιμένουν σε βινύλια, τον ηλεκτρικό και ακουστικό ήχο, dj’s, νέες μουσικές τάσεις, ανοίγει συζήτηση για τον αναλογικό ήχο, προτείνει ταινίες, βιβλία, αγκαλιάζει τον μουσικό Τύπο, το handmade express bazaar, το φετίχ και ταυτόχρονα ετοιμάζει εκπλήξεις, προσφορές για το κοινό, έξυπνες αγορές και όλα αυτά που θα μας κάνουν να νοιώσουμε οικεία και όμορφα στο φυσικό χώρο του βινυλίου, το Vinyl is back!
 
Αφιέρωμα στα 80s

Τα θρυλικά 80ς θα είναι η κεντρική θεματική ενότητα διανθισμένη με εικόνα και ήχο στις διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις και ό,τι προκύψει μέσα από τις πρωτοβουλίες και προτάσεις των ανήσυχων βινυλιομανών!
 
Χώρος : Cine Κεραμεικός Κερακειμού 58 και Μαραθώνος 61, Κεραμεικός

Είσοδος δωρεάν όλες τις ημέρες

Ώρες λειτουργίας :
Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου :  4 μ.μ. - 8 μ.μ.
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου : 11 π.μ. – 8 μ.μ.
Κυριακή 13 Δεκεμβρίου : 11 π.μ. – 8 μ.μ.

Επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook