Ηρόδοτος FM με cd από τη δισκοθήκη του Γιάννη Πετρίδη

Ηρόδοτος FM με cd από τη δισκοθήκη του Γιάννη Πετρίδη
Ακολουθήστε μας στο Google news

Προετοιμάζεται ο νέος ραδιοσταθμός που μόλις έλαβε άδεια από το ΕΣΡ και για τις μουσικές του ανέτρεξε στην καλύτερη και, σίγουρα, πιο πλούσια πηγή. 

13 Οκτωβρίου 2015
Τι ακριβώς έγινε; Είναι χρόνια φίλοι και γνωστοί ο Κώστας Χούντας (ιδιοκτήτης του Ηρόδοτος FM) και ο Γιάννης Πετρίδης, από την εποχή της Virgin Records, τότε που τα κτίριά τους γειτόνευαν στην Αγία Παρασκευή. Με το που έλαβε λοιπόν την άδεια ο Κώστας Χούντας απευθύνθηκε στον Πετρίδη ζητώντας του, απλώς, κάποια cd. Να τα περάσει προφανώς στους υπολογιστές του για να στήσει το playlist του.
 
Ο Γιάννης Πετρίδης δεν θα έχει καμία σχέση με το ραδιοσταθμό, ούτε και με την επιλογή της μουσικής - η επιλογή θα γίνει από την ομάδα του «Ηρόδοτος FM»
 
Οπότε ας μη βιαστούμε να προδικάσουμε το αποτέλεσμα. Αν θα βγει καλό ή κακό. Η συλλογή του Πετρίδη είναι τεράστια. Αν έχεις γνώσεις και διαθέτεις γούστο κι αισθητική μπορείς να φτιάξεις διαμάντια. Αν όχι, ίσως και να στήσεις την πιο κοινότοπη και άσχετη playlist. Έχω πάει σπίτι του (βλέπετε τη φωτογραφία) αρκετές φορές, ένα σας λέω μόνο: είναι τρεις όροφοι γεμάτοι με δίσκους και cd. Τα βρίσκεις σχεδόν όλα. 

Βέβαια την εποχή του Tidal και του Spotify, να απευθύνεσαι σε κάποιον ζητώντας του μερικά cd για να τα «γράψεις», ακούγεται -τουλάχιστον- αστείο

* Τον Γιάννη Πετρίδη τον ακούμε στο Βήμα 99.5 καθημερινά, 6 με 7 τα απογεύματα (η εκπομπή του έγινε μία ώρα από δίωρη, επειδή ο ίδιος το ζήτησε), αυτή είναι η μοναδική του ενασχόληση με το ραδιόφωνο.