Αναβάλλεται η συναυλία των Sisters Of Mercy (update)

Αναβάλλεται η συναυλία των Sisters Of Mercy (update)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκ μέρους του συγκροτήματος, αλλά και της διοργανώτριας εταιρείας, μία μεγαλη συγγνώμη προς όλες και όλους.

21 Οκτωβρίου 2015
update 2: Νέα ημερομηνία, η 6η Δεκεμβρίου. Και νέος χώρος, το Gazi Music Hall. 

update: Σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκροτήματος στο επίσημο website, τα μέλη της μπάντας αλλά και αρκετοί από το crew που τη συνοδεύει, προσβλήθηκαν από σοβαρή ίωση ενώ ταξίδευαν με το tour bus από το Βέλγιο προς τη Γερμανία και συγκεκριμένα την Κολωνία, όπου θα πραγματοποιούσαν την επόμενη στάση της περιοδείας που ξεκίνησαν μέσα στον Οκτώβριο.
 

Σήμερα το απόγευμα, ο Andrew Eldritch εξετάστηκε από τοπικό γιατρό που διέγνωσε πως έχει προσβληθεί από ιογενή λαρυγγίτιδα και του απαγόρευσε να τραγουδήσει για τουλάχιστον 5 ημέρες. Συνέπεια αυτού, η αναβολή των τριών τελευταίων συναυλιών της περιοδείας: στην Κολωνία (όπου, όπως και στην Αθήνα, το venue είχε αλλάξει πριν λίγες ημέρες λόγω μεγάλης ζήτησης), το Βερολίνο και την Αθήνα. Για τις δύο γερμανικές πόλεις υπάρχουν ήδη νέες ημερομηνίες. Πολύ σύντομα, θα έχουμε κι εμείς τη δική μας.
 
Μέχρι τότε, η προπώληση διακόπτεται προσωρινά, ενώ τα ήδη προπωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά. Σε λίγες ημέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τη νέα ημερομηνία τέλεσης της συναυλίας.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το «μέχρι τότε» στην παραπάνω παράγραφο πρακτικά σημαίνει πως με την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας, οι κάτοχοι των προπωληθέντων εισιτηρίων θα μπορούν να κρίνουν αν αυτή τους βολεύει ή αν προτιμούν να μπουν στη διαδικασία εξαργύρωσης αυτών. Απλά, ζητάμε την υπομονή και την κατανόησή τους για λίγες ημέρες.
 


Οι θρύλοι της dark μουσικής σκηνής, διαλέγουν Temple of love και επανέρχονται στην πόλη μας έχοντας μεγάλη και απροσδόκητη πέραση ακόμη! Μετά την sold out προπώληση στο Fuzz, το live τους μεταφέρεται στην Ιερά Οδό το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Αποστάτες της δισκογραφίας μιας και έχουν μόνο τρία ολοκληρωμένα album στο ιστορικό τους, οι Sisters of Mercy επισκέπτονται την Αθήνα για μια συναυλία βγαλμένη από τα παλιά.

Με την εμβληματική παρουσία του Andrew Eldritch σε πρώτο πλάνο και την επιβλητική βαριά φωνή του – η οποία έχει χαρακτηρίσει ένα ολόκληρο μουσικό ρεύμα – πάνω από το ρυθμικό υπόβαθρο του Doktor Avalanche, οι Sisters Of Mercy θα μας θυμίσουν επί σκηνής πολλά από τα τραγούδια που τους έκαναν το πιο επιτυχημένο group του είδους.

Το πολύκροτο όνομα της gothic rock θα κλείσει τον Οκτώβρη, με τη σκοτεινή δύναμη που αγαπήθηκε από το ελληνικό (και όχι μόνο,βέβαια) κοινό, γι αυτό προμηθευτείτε το εισιτήριό σας σύντομα! Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Mani Deum, ένα από τα πλέον ανερχόμενα groups της εγχώριας σκηνή Το e-tetRadio θα είναι, φυσικά, εκεί!


Ιερά Οδός 18-20, Γκάζι / 400 μέτρα από τον Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός»
Προπώληση:27 ευρώ / ταμείο 30 ευρώ
Διάθεση: Καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός, Reload, media Markt, Ticket House και το www.viva.gr