Ήρθε Παρασκευή στην πόλη!

Ήρθε Παρασκευή στην πόλη!
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι κι αν οι Sisters of Mercy ανέβαλαν τη συναυλία τους; Τι κι αν η βροχή τάραξε πάλι τους τρελούς της πόλης; Τι κι αν οι δρόμοι κλείσανε για παράξενες βεγγέρες; Η Αθήνα ετοιμάζεται για παρασκευιάτικα ξεφαντώματα! 

23 Οκτωβρίου 2015
Έχουμε και λέμε:
Στο ΚΕΤ της Κυψέλης, έχουμε opening party! Η επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς θα γίνει μεταξύ φίλων και συνεργατών -αν και στο ΚΕΤ αυτά είναι ταυτόσημες έννοιες. Στα decks θα εναλλάσσονται οι A Victim of Society, ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Poplie web radio και οι Anthro_pod. Τα κοκτέιλ θα είναι φθινοπωρινά και το κέφι ανεβασμένο για να γιορτάσουμε τον τέταρτο χρόνο δημιουργίας του πολυχώρου. Η είσοδος είναι ελεύθερη και τα σκυλιά δεμένα!
 
Στο (εκ)κεντρικό Γκάζι από την άλλη, το Gazarte  φιλοξενεί τον αγαπημένο dj των απανταχού dancers Shantel! Γερμανικής καταγωγής, με τσιγγάνικες καταβολές και ταπεραμέντο βαλκανίων στη μουσική του, έρχεται ξανά για να παρτάρει. Εμπνεύστηκε από την Αθήνα, έγραψε τον καινούριο του δίσκο Viva diaspora (ζήτω!) και μας τον παρουσιάζει με την μπάντα του, την Bucovina Club Orkestar, που πήρε το όνομά της από την πόλη καταγωγής του. Απόψε κατά τις 10, στη γνωστή ταράτσα που κλείνει με θόλο για τα χειμωνιάτικα events, σπεύσατε για ένα ακόμα live party με τα καινούρια και τα παλιά. Disco partizani, Planet paprika και αρκετή τρέλα για όσους αγαπάμε το λίκνισμα σε ρυθμούς τσιγγανο-ηλεκτρονικούς! Το εισιτήριο κοστίζει 18 ευρώ.